Το pregnancy look της Στικούδη, η σικάτη Καζαντζόγλου με maxi παλτό και η μίνι φούστα της Demy
Showbiz

Το pregnancy look της Στικούδη, η σικάτη Καζαντζόγλου με maxi παλτό και η μίνι φούστα της Demy

Μπορεί η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα να έπεσε αισθητά, ωστόσο οι επώνυμοι δεν έμειναν μέσα! Πού συναντήσαμε την Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν γεννήσει; Γιατί η Έβελυν Καζαντζόγλου μαγνήτισε τα βλέμματα και πώς η Demy συνδύασε το μίνι μαύρο φουστάκι της;

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις τρεις επώνυμες κυρίες σε πρόσφατες εξόδους τους και μας έκαναν να «χαζέψουμε» με τις υπέροχες εμφανίσεις τους.

Την Κατερίνα Στικούδη συναντήσαμε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν το μαιευτήριο σε γνωστό restaurant – bar στον Πειραιά και για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με το απίθανο pregnancy look της. Επέλεξε μακρύ φόρεμα και υπέροχο παλτό στην ίδια απόχρωση ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι biker boots.

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκε η Έβελυν Καζαντζόγλου και όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Το σύνολό της είχε όλες τις αποχρώσεις του καφέ. Παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, πουλόβερ στην ίδια απόχρωση και μάξι παλτό σε ένα απίθανο ταμπά που και φέτος είναι νούμερο ένα στις τάσεις της μόδας.

«Στιλ για μένα είναι η ίδια μας η προσωπικότητα, αυτά που πιστεύουμε και ό,τι εκπέμπουμε στους άλλους. Καταλαβαίνει κανείς σε τι διάθεση βρίσκομαι κοιτάζοντας τι φοράω. Δεν έχει σημασία ποια είναι αξία των ρούχων και τι brand φοράς. Τα ρούχα πρέπει να είναι μέρος της διασκέδασης μας, να μας κάνουν, να αισθανόμαστε όμορφα», έχει πει η ίδια για το στιλ και της το «δίνουμε»

Τέλος, στο κέντρο της πόλης συναντήσαμε και την Demy. Η τραγουδίστρια συχνά συνδυάζει το σικ με το casual και τις περισσότερες φορές πετυχαίνει το τέλειο αποτέλεσμα. Όπως και σε αυτή την εμφάνισή της. Φόρεσε μίνι μαύρη φούστα συνδυασμένη με μαύρο δερμάτινο jacket και χαμηλά παπούτσια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved