Ξεσπά ο Χανταμπάκης για ψευδές πρωτοσέλιδο: «Άκρως προσβλητικά και υποτιμητικά για το άτομό μου»
Showbiz

Ξεσπά ο Χανταμπάκης για ψευδές πρωτοσέλιδο: «Άκρως προσβλητικά και υποτιμητικά για το άτομό μου»

Ξέσπασε ο Στέλιος Χανταμπάκης με αφορμή ένα δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρει ότι έχασε ένα πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο θα του άφηνε ο σχεδιαστής μόδας, Φιλήμονας, που έφυγε από τη ζωή.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεσπά για το δημοσίευμα που αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Όπως ψιθυρίζεται, λοιπόν, ο Στέλιος Χανταμπάκης φέρεται ότι περίμενε να κληρονομήσει ένα σπίτι ανάκτορο από τον Φιλήμονα -μετά τον θάνατο του τελευταίου, όπως τον άφηνε να πιστεύει-, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως, αφού εισέπραξε… αέρα κοπανιστό, μια και το διαμέρισμα στον Λυκαβηττό (περί αυτού πρόκειται) είχε πουληθεί προ πολλού σε κοσμική και υπέρλαμπρη κυρία της Αθήνας και πολύ στενή φίλη του εκλιπόντος σχεδιαστή.

Και όλα αυτά, όπως ακούγεται, έφτασαν στα αυτιά του Στέλιου Χανταμπάκη αφότου είχε κάνει και την ανάρτηση-αποχαιρετισμό στον σχεδιαστή που έντυσε από σταρ του σινεμά μέχρι κοσμικές κυρίες και πριγκίπισσες! Στην ανάρτηση εκείνη (στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram) ο Χανταμπάκης είχε αναρτήσει μια φωτογραφία της συζύγου του δίπλα στον Φιλήμονα, στην οποία έγραψε: «Φιλήμων Φακλωνάκης. Καλό ταξίδι».

filimonas-2.webp

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έγραψε:

«Προφανώς στο ήθος ορισμένων δεν συμπεριλαμβάνεται η έννοια ούτε της ανιδιοτελούς φιλίας ούτε της έλλειψης σκοπιμοτήτων στις ανθρώπινες σχέσεις, ούτε της αμαύρωσης της μνήμης ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή. Με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα ότι η φωτογραφία μου είναι πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα και πηχαίους τίτλους που με αφορούν, καθώς και κείμενα άκρως προσβλητικά και υποτιμητικά για το άτομό μου.

Διευκρινίζω λοιπόν ότι με τον γνωστό σχεδιαστή Φιλήμονα Φαλκωνάκη μας συνέδεε από 20 σχεδόν ετών προσωπική φιλία, η οποία – αφότου απέκτησα οικογένεια – έγινε οικογενειακή φιλία. Προφανώς και αποδεδειγμένως εγνώριζα – από τον ίδιο – ότι το σπίτι που κατοικούσε το είχε μεταβιβάσει ήδη εδώ και δέκα χρόνια! Παρεμπιπτόντως και ενημερωτικώς, η γυναίκα μου Όλγα στον Άγιο Δομίνικο μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει καν τον θάνατο του φίλου μας, καθώς επιλογή μου ήταν να μην την επιβαρύνω ψυχολογικά στην εκεί προσπάθειά της.

Ας ελέγξουν λοιπόν οι διάφοροι πρόθυμοι ρυπαρογράφοι την προέλευση των πληροφοριών τους, εάν έχουν τέτοιες και δεν αρέσκονται σε σενάρια προσωπικών εκτιμήσεων κατά τον προσωπικό τους ηθικό κώδικα.

ΑΠΑΙΤΗΣΗ μου ο σεβασμός στο πρόσωπό μου και στα μέλη της οικογένειάς μου και ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ο σεβασμός στην μνήμη του Φιλήμονα, του εμβληματικού σχεδιαστή μιας ολόκληρης εποχής, ο οποίος δικαιούται να μείνει στο νου όλων μας και στην ιστορία για το έργο και την προσωπικότητά του».

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

xnta.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved