Δημητρίου – Κιουρτσάκη: Το χρονικό της διαμάχης & η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» στη σχέση τους
Showbiz

Δημητρίου – Κιουρτσάκη: Το χρονικό της διαμάχης & η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» στη σχέση τους

Χωρίς τέλος συνεχίζεται η άγρια κόντρα ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη.

Τι οδήγησε μάνα και κόρη να λύνουν τις διαφορές τους μέσω δικηγορών.

Τα παιδικά χρονιά της Όλγας Κιουρτσάκη και η αγάπη για τη μητέρα της.

«Μαμά σ ‘αγαπάω. Δεν την έβλεπα την μητέρα μου όταν ήμουν μικρή, ήθελα να την βλέπω. Σε έβλεπα να κοιμάσαι σε ένα κρεβάτι όταν γύρναγες σπίτι», δήλωνε η Όλγα Κιουρτσάκη στο παρελθόν.

«Δεν δούλευα, Όλγα; Δεν στα παρείχα όλα;», απάντησε η Άντζελα Δημήτριου σε εκπομπή.

1706820221278-676099989-kiourtsaki-dimitriou.jpg

Η συγκίνηση της Άντζελας Δημήτριου για τις ευχές στην κόρη της την ημέρα του γάμου της.

«Το τραγούδι «δυο φωνές» είναι το αγαπημένο μου τραγούδι γιατί το έχω γράψει για την κόρη μου. Η Όλγα έχει παντρευτεί ένα καταπληκτικό παιδί τον όποιον τον αγαπάω πάρα πολύ και με στηρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μεγάλωσα την κόρη μου μόνη και αυτός που θα έρθει δίπλα της θέλω να την αγαπάει και να μην την βλέπει ως κόρη της Άντζελας Δημήτριου, αλλά της Αγγελικής», έλεγε η τραγουδίστρια για την κόρη της.

antzela-dimitriou69265.webp

Τι έγινε όμως και ήρθε η ρήξη στη σχέση τους;

Μία συνέντευξη κόλαφος που παραχώρησε η Άντζελα επιβεβαίωσε τη ρήξη με την κόρη και τον γαμπρό της και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στην Αμερική που ήταν η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι".

Για το σκηνικό στην Αμερική είπε στο περιοδικό ΟΚ: "Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν και αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια και έρχεται εκείνος και μου λέει: «Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια». Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο «πάρε σε παρακαλώ στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω». Και της λένε «11 δολάρια». Λέω στον Φώτη «το νερό δεν είχε όσο είπες». Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα «μην της ξανά μιλήσεις και μην της ξανά κάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα»".

5989_ANTZELA_DIMITRIOY_OLGA_KIOYRTSAKI_FOTIS_LIOSIS_2342017.jpg

Και μέσα από αυτή τη συνέντευξη η Άντζελα Δημητρίου έστειλε το μήνυμα στην κόρη της:

«Επειδή έχει γίνει μάνα πλέον η κόρη μου θα της έδινα μια συμβουλή: «μάνα είναι μόνο μια, άντρες πολλοί. Η μάνα δεν ξαναγίνεται» δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Και μπορεί αυτή τη στιγμή να περνά κρίση η σχέση τους, όμως όπως θα δείτε και στο βίντεο του Mega Καλημέρα είναι μία αγαπησιάρικη σχέση με τα παραπονάκια της από την αρχή έως και σήμερα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved