Showbiz

Νίκος Μωραΐτης: Έτσι αντέδρασε σε ερώτηση για τον Σάκη Ρουβά - «Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μίλησε ο Νίκος Μωραΐτης το μεσημέρι της Κυριακής 4/1 με αφορμή τις δύο συναυλίες που θα γίνουν στο Christmas Theater, όπου κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του.

Λίγες ημέρες πριν ο Νίκος Μωραΐτης βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τον Σάκη Ρουβά. Συγκεκριμένα είχε πει: «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δεν θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ. Δεν γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει».

O Δημήτρης Πανόπουλος θέλησε να ρωτήσει τον Νίκο Μωραΐτη για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Σάκη Ρουβά, εκείνος ωστόσο εξήγησε γιατί δε θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

nikos_moraitis.jpg

«Δε θέλω να πω τίποτα για αυτό, διότι αυτό που κατάλαβα πια είναι πως σε ένα κομμάτι μεγάλο των σάιτ και των τηλεοπτικών εκπομπών -σας εξαιρώ απόλυτα, γιατί δε θα ήμουν μαζί σας- δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν την αλήθεια σου, ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα beef γύρω από την αλήθεια σου.

Εμένα αυτό δε με ενδιαφέρει καθόλου. Αρχίζουν ερμηνείες που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με σένα, που τα έχεις πει αυτά, ούτε με τα πιστεύω σου, ούτε σε τελική ανάλυση με αυτά που είπες. Και δε θέλω να γίνω ένα κομμάτι αυτού του beef.

Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να συζητήσει κανείς. Θα αναφέρω κάτι συγκλονιστικό. Η κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού που έχασε το παιδί της στα Τέμπη. Δεν μπορεί αυτό να παίρνει μικρότερο τηλεοπτικό χρόνο από ένα beef του τι είπε ο ένας και ο άλλος. Είναι πολύ μικρό αυτό για μας και για την κοινωνία μας» είπε με νόημα ο Νίκος Μωραΐτης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved