Δήμητρα Γαλάνη: «Είχα ανήσυχη ζωή... Το τραγούδι μου έσωσε τη ζωή»
NDP photo agency
Showbiz

Δήμητρα Γαλάνη: «Είχα ανήσυχη ζωή... Το τραγούδι μου έσωσε τη ζωή»

Ώρα εξομολογήσεων για τη Δήμητρα Γαλάνη που σε συνέντευξή της αποκαλύπτει όλα όσα καλά έκανε η μουσική και το τραγούδι στη ζωή της. 

Τι χρειάστηκε να θυσιάσει αλήθεια η τραγουδίστρια για να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει περισσότερο και πόσο δυσκολεύτηκε ζώντας και δουλεύουντας στη νύχτα που για κάποιους είναι πολύ δύσκολη, ειδικά για γυναίκες; Η ίδια και η Παυλίνα Βουλγαράκη η οποία τραγουδάει μαζί της στο Vox μιλούν για όλα τα παραπάνω...

galani-(4).jpg

Δήμητρα, τι άφησες πίσω για αυτή την καριέρα;

Γαλάνη: Τίποτα δεν άφησα πίσω. Εμένα με έσωσε η ενασχόλησή μου με αυτό που αγαπώ. Μου έσωσε τη ζωή. Από χιλιάδες πράγματα που ήμουν επιρρεπής. Είμαι πολύ ανήσυχος άνθρωπος. Και είχα και ανήσυχη ζωή. Και θα μπορούσε αυτό το πράγμα να με έχει οδηγήσει στην καταστροφή. Και πάντα το τραγούδι με τράβαγε και με έσωνε.

Η νύχτα δεν είναι δύσκολη;

Γαλάνη: Εγώ τη νύχτα αυτή που εννοείς δεν την ξέρω. Αυτά τα μαγαζιά που ξεκινάει ο τραγουδιστής να τραγουδάει στη μία και στις δύο δεν τα ξέρω. Εμείς δουλεύαμε πάντα κάπως εναλλακτικά. Δεν δουλεύαμε τη νύχτα αυτή που εννοείς. Η πρόθεσή μας ήταν να έρθει να μας ακούσει ο κόσμος. Νομίζω ότι είναι άλλο επάγγελμα. Το λέω με ταπεινότητα. Είναι σαν άλλο επάγγελμα. Είναι άλλες η ψυχοσύνθεση και η ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου που μπορεί να το κάνει.

Βουλγαράκη: Εγώ που το έχω ζήσει το επιβεβαιώνω. Είναι άλλο επάγγελμα. Το δοκίμασα ένα φεγγάρι λίγο υπόγεια από περιέργεια. Δοκίμασα να το κάνω χωρίς να προβληθεί. Είχα την περιέργεια να καταλάβω αν αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου, όντως δεν μου αρέσει. Πήγα να πεθάνω. Δεν άντεχα. Είναι άλλη δουλειά.

Πηγή: Αυγή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved