Θάνος Κιούσης: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κούκλα σύζυγό του - Ποια είναι η γυναίκα στο πλευρό του
Showbiz

Θάνος Κιούσης: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κούκλα σύζυγό του - Ποια είναι η γυναίκα στο πλευρό του

Ο παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού «5x5» του ΑΝΤ1 Θάνος Κιούσης, γνωστός και ως Τόνι Σφήνος, και η πολυαγαπημένη του σύζυγος Ιωάννα Γραμματικού απόλαυσαν το πρόγραμμα γνωστού νυχτερινού κέντρου, όπου τραγουδούν η Μαρινέλλα, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου.

Μια όμορφη βραδιά έζησαν ο Θάνος Κιούσης και η σύζυγός του Ιωάννα Γραμματικού, η οποία έλαμπε στο γεμάτο παγιέτες φόρεμά της. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και performer, γνωστός ως Τόνι Σφήνος, ο οποίος παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤΙ «5x5», διασκέδασε με τη σύζυγό του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η μεγάλη ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου

Οι δυο τους σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, καθώς έχουν αποφασίσει να κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2013 και παντρεύτηκε τρία χρόνιά μετά με έναν λαμπερό γάμο στις Σπέτσες, έχει ήδη αποκτήσει δύο γιους και είναι τρισευτυχισμένο: «Η σύζυγός μου είναι το δεξί αλλά και το αριστερό μου χέρι, είμαστε ντουέτο. Επιμελείται το ντύσιμό μου στο παιχνίδι. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Τη στιγμή που έπεσε η ματιά μου πάνω της κάποιος μας έβγαλε φωτογραφία. Ένιωσα αμέσως μια έλξη, αρχίσαμε να βγαίνουμε και να μιλάμε, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα παντρευτούμε», έχει δηλώσει με τρυφερότητα για τη σύζυγό του.

Το 2018, η Iωάννα Γραμματικού έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ενώ το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς η οικογένεια απέκτησε και το τέταρτο μέλος της: «Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν όλη αυτή την ανασφάλεια που έχει το δικό μου επάγγελμα. Σήμερα δουλεύεις. Αύριο τι κάνεις; Το παλεύω μέσα μου, σκέφτομαι "κάνε ό,τι θες αρκεί να το κάνεις τέλεια"», έχει πει ο Θάνος Κιούσης αναφερόμενος στους γιους του Οι δυο τους φυσικά αγαπούν τη διασκέδαση και τους αρέσει να παρακολουθούν γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ο Θάνος Κιούσης εμπνέεται από τραγουδιστές για τα μουσικοχορευτικά σόου που παρουσιάζει ως Τόνι Σφήνος, τα οποία είναι έντονα επηρεασμένα από τις δεκαετίες του '60 και του '70 και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο κοινό.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδό του με τη σύζυγό του Ιωάννα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved