Η Celine Dion συγκίνησε στα Grammys 2024 αλλά η αγένεια που έδειξε η Taylor Swift εξόργισε το κοινό
Inside Stories

Η Celine Dion συγκίνησε στα Grammys 2024 αλλά η αγένεια που έδειξε η Taylor Swift εξόργισε το κοινό

Η ασθένεια της Celine Dion δεν την εμπόδισε να βρεθεί στα Grammys 2024 και να απονείμει ένα σημαντικό βραβείο, το οποίο παρέλαβε η Taylor Swift, αγνοώντας εντελώς την παρουσία της 55χρονης. Τί ακριβώς έκανε και πώς αντέδρασε το κοινό;

Την μεγάλη της επιστροφή έκανε η Celine Dion το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου, με την παρουσία της στα Grammys 2024, η οποία από το πρωί της Δευτέρας συζητιέται έντονα σε ξένα αλλά και ελληνικά sites ενημέρωσης.

Όσοι βρέθηκαν στην Crypto.com Arena του Los Angeles χειροκρότησαν όρθιοι την 55χρονη σταρ, όσο έπαιζε το τραγούδι της με τίτλο «The Power of Love».

Στη συνέχεια, η Celine Dion ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ. «Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, πραγματικά το εννοώ μέσα από την καρδιά μου», είπε, όσο το κοινό την χειροκροτούσε. «Όσοι έχουν υπάρξει αρκετά ευλογημένοι για να βρίσκονται εδώ στα βραβεία Grammys δεν πρέπει ποτέ να θεωρήσουν δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved