Άντζελα Δημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζε από τη συνέντευξη Τύπου με τον Δήμο Αναστασιάδη
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζε από τη συνέντευξη Τύπου με τον Δήμο Αναστασιάδη

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Δήμος Αναστασιάδης ξεκινούν εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί και η τραγουδίστρια ήταν απούσα από τη συνέντευξη τύπου. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της απουσίας της; 

Και μπορεί να ειπώθηκε ότι η τραγουδίστρια επέλεξε να μην εμφανιστεί στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/2 με αφορμή τη συνεργασία με τον Δήμο Αναστασιάδη μιας και έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση και σίγουρα οι δημοσιογράφοι θα την ρωτούσαν για τη ρήξη της σχέσης τους, όμως ο πραγματικός λόγος είναι άλλος σύμφωνα με το Πρωινό Σουσού.

Ο λόγος που η Άντζελα Δημητρίου ήταν απούσα από τη συνέντευξη Τύπου με τον Δήμο Αναστασιάδη ήταν για να βρεθεί κοντά σε δικό της πρόσωπο που την είχε ανάγκη.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε στην κάμερα του Happy Day: «Είναι μια συνεργασία που έχει να μου δώσει πάρα πολλά και αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Η Άντζελα είναι ένας άνθρωπος extra large, ένας άνθρωπος που δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, θα τα δώσει όλα 100%. Όποιος την ξέρει, ξέρει ότι είναι ανοιχτή και ακομπλεξάριστη».

Και για τη ρήξη της σχέσης της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη και τον γαμπρό της, είπε: «Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και ως γονιός δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την Άντζελα και την οικογένειά της».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved