Showbiz

«Είμαι ένα παιδί μόνο του» - Η εξομολόγηση της Καραβάτου για τους γονείς της και τα δάκρυα on air

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην εκπομπή Γεια σου παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι της Κυριακής 10/2. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μίλησε για όλους και για όλα στη Μαρία Μπακοδήμου. Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στους γονείς της.

Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου
«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Εμένα μου πήρε 2 χρόνια και 3 μήνες για να επιστρέψω στο σπίτι των γονιών μου και να συμμαζέψω τα πράγματά τους. Ήταν ένας πολύ μεγάλος μου εφιάλτης. Στην αρχή απέφευγα να ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη ή όταν ανέβαινα ξεχνούσα πάντα τα κλειδιά μου, για να μη μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι. Δεν είχα όμως περιθώριο, έπρεπε να γίνει.

Πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες συνάμα, βρήκα πράγματα των γονιών μου που δεν ήξερα ότι τα είχαν κρατήσει. Βρήκα ένα αρχείο της μητέρας μου, γράμματα του παππού μου από το 1942. Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου αλλιώς δεν θα τα είχα βγάλει πέρα.

s3.jpg

Νόμιζα ότι ο χρόνος θα με βοηθούσε αλλά, αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Έχω ακόμη τις επαφές τους στο κινητό μου, “μανούλα” και “μπαμπάκας”. Καμιά φορά πατιέται κάτι κατά λάθος, εκεί είναι το δύσκολο.

Εγώ τους αισθάνομαι πάρα πολύ δίπλα μου. Όταν μου συμβαίνει κάτι καλό, τους επικαλούμαι κι αυτούς, τους λέω ευχαριστώ, γιατί νομίζω ότι αυτοί μου το δίνουν. Εγώ τώρα είμαι ένα παιδί μόνο του, οπότε τους έχω ανάγκη να είναι δίπλα μου με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι αν είχα αδέλφια, θα ήταν πιο εύκολο, θα είχα έναν άνθρωπο εξ αίματος και θα ήταν αλλιώς. Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου που είναι μεγάλο στήριγμα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved