Showbiz

Μάρτζυ Λαζάρου για Σκορδά: «Σε μια απώλεια θα ήταν τραγικό να ασχοληθούμε με την άδεια καρέκλα»

Gossip-tv Team

Στη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά αλλά και στις δύσκολες ώρες που βιώνει μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα της αναφέρθηκε η Μάρτζυ Λαζάρου μιλώντας στην εκπομπή, I Love Σου Κου.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την εβδομάδα που η θέση της παρουσιάστριας έμεινε κενή στο πλατό του ΣΚΑΪ.

«Ήταν πολύ δύσκολη η εβδομάδα που περάσαμε. Η Φαίη είναι επαγγελματίας και της βγάζω το καπέλο, μας βάζει κι εμάς στο ίδιο επίπεδο να είμαστε», ανέφερε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου.

Σχετικά με τα σχόλια για την «κενή καρέκλα» της Φαίης Σκορδά η Μάρτζυ Λαζάρου απάντησε: «Σε μία απώλεια πιστεύω ήταν τραγικό να ασχοληθούμε με την… άδεια καρέκλα. Ήμασταν όλοι τόσο παγωμένοι που το να ασχοληθείς με την καρέκλα είναι αστείο», απάντησε η δημοσιογράφος.

Όσο για το εάν την αγχώνει το τηλεοπτικό της μέλλον: «Κάθε χρόνο εμένα με αγχώνει το τι θα κάνω γενικά. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Αν δούμε ας πούμε κάτι ότι δεν τραβάει, εννοείται ότι θα σηκώσεις το τηλέφωνο, θα χτυπήσεις και την πόρτα να πεις ότι είσαι εδώ. Δεν έχω τέτοια κολλήματα, παίρνω κι εγώ η ίδια τηλέφωνα αν χρειαστεί», απάντησε η Μάρτζυ Λαζάρου στην κάμερα του ANT1.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved