«Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα» - Ξέσπασε ο Σπύρος Σταμούλης
Showbiz

«Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα» - Ξέσπασε ο Σπύρος Σταμούλης

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη στην παράσταση “Closer” όπου πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, μια κυρία που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση μπήκε στα καμαρίνια με αποτέλεσμα να δει τους ηθοποιούς γυμνούς.

Η ίδια, δεν δίστασε να στείλει και μήνυμα στον Σπύρο Σταμούλη, στο Instagram, λέγοντάς του ότι ήθελε να πει απλώς... συγχαρητήρια στους ηθοποιούς και δεν είδε στην πόρτα να γράφει πουθενά πως απαγορεύεται η είσοδος.

«Είμαι η κοπέλα - κυρία που μπούκαρε στα καμαρίνια και σας τσάκωσα γυμνό. Εγώ καμαρίνια διάβασα στην πόρτα χωρίς απαγορεύεται. Ήμουν τόσο γεμάτη από συναισθήματα που ένιωσα την ανάγκη να πω σε όλους συγχαρητήρια. Δεν πειράζει, όμως, είχε πλάκα. Συγνώμη και πάλι», έγραφε το μήνυμα που έλαβε ο Σπύρος Σταμούλης στα social media.

Ο ίδιος δημοσίευσε το μήνυμα που έλαβε και έγραψε την οργισμένη του απάντηση.

8eatro.webp

Στιγμιότυπο από την παράσταση.

Ειδικότερα: «Δεν τραβάμε βίντεο και φωτογραφίες κατά την διάρκεια της παράστασης. Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα».

Όλο αυτό συνέβη μετά το ξέσπασμα που είχε και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης που πρωταγωνιστεί στην ίδια θεατρική παράσταση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και εισαγγελέας της επιτυχημένης σειράς «Παγιδευμένοι», φανερά ενοχλημένος από το συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης Closer, ανέβασε, αργά, το βράδυ του Σαββάτου, ένα μήνυμα κατά το οποίο κατέστησε σαφή την οργή του για ό,τι είχε συμβεί.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο.

Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δε σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο. Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο την μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές.

Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ».

Δείτε όλες τις αναρτήσεις στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved