Θάνος Τζάνης: «Αν ο γιος μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος»
Showbiz

Θάνος Τζάνης: «Αν ο γιος μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος»

Ο Θάνος Τζάνης τοποθετήθηκε ως προς το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών και έστειλε και ένα μήνυμα στη Ναταλία Γερμανού.

Αρχικά ανέφερε ο Θάνος Τζάνης: «Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να συμφωνήσουν μαζί μου, έχω τις δικές μου απόψεις».

Και πρόσθεσε: «Τα χαιρετίσματά μου στη Ναταλία Γερμανού, αγάπη, της στέλνω την αγάπη μου. Εγώ δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να συμφωνούν μαζί μου. Εγώ έχω τις δικές μου απόψεις, τις δικές μου πεποιθήσεις και από εκεί και πέρα αν ένας άνθρωπος έχει διαφορετική άποψη από εμένα, το σέβομαι. Εγώ έχω αυτές τις απόψεις και δεν πρόκειται να αλλάξω».

Για την Κατερίνα Καινούργιου που είπε πως αν δεν υπήρχε η Ναταλία δεν θα τον ήξερε κανείς, ο Θάνος Τζάνης τόνισε: «Τα έχουν βάλει όλοι μαζί μου; Και στην Κατερίνα στέλνω την αγάπη μου».

tzanis.jpg

Ο τραγουδιστής τόνισε ως έχει μεγαλώσει με τις αρχές της θρησκείας, της πατρίδας και της οικογένειας.

«Ένα παιδί για να μεγαλώσει θέλει την μητέρα του και τον πατέρα του. Ένα παιδί, αν το έχεις κοντά σου, θα μεγαλώσει με την δική σου κατεύθυνση», είπε και συνέχισε:

«Θα ήθελα να δω τον γιο μου να παντρεύεται και να κάνει οικογένεια. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού. Ευτυχώς η γυναίκα μου «κρατάει το σπίτι». Μου αρέσει να με φροντίζει η γυναίκα μου, να τα βρίσκω έτοιμα», είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved