Βαμβακούση: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της και η εξομολόγηση για τον Ντάνο
Showbiz

Βαμβακούση: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της και η εξομολόγηση για τον Ντάνο

Η γλυκιά μανούλα έκανε μία ανάρτηση στο Instagram και ευχαρίστησε όλους για τις ευχές και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον άντρα της, Γιώργο Αγγελόπουλο για όλα.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο για να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι, γι’ αυτό θα σας απαντήσω σταδιακά.

Σε ευχαριστώ Γιώργο μου ξέρεις εσύ!Δεν άφησες να μας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος/άντρας/εγγονός/ ανιψιός/φίλος/ συνοδοιπόρος που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανες μητέρα»!

dimitravmk_1700162850_3237523098566802385_664764432.jpg

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου έγιναν γονείς και χθες, 12 Φεβρουαρίου η μαμά και η κόρη πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στις πρώτες δηλώσεις του είπε: «Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή…

Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.».

Και πρόσθεσε ο πανευτυχής μπαμπάς: «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved