Γιώργος Κιμούλης: Σε δίκη ως ηθικός αυτουργός μετά τη μήνυση της Ζέτας Δούκα
Showbiz

Γιώργος Κιμούλης: Σε δίκη ως ηθικός αυτουργός μετά τη μήνυση της Ζέτας Δούκα

Σε δίκη ως ηθικός αυτουργός ο Γιώργος Κιμούλης μετά τη μήνυση της Ζέτας Δούκα. Την ίδια ώρα, απορρίφθηκε η αγωγή του ηθοποιού για αποζημίωση από το ΣΕΗ.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ζέτα Δούκα είχε καταθέσει μήνυση για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση και ηθική αυτουργία σε συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Γιώργος Κιμούλης είχε προτείνει έναν συγκεκριμένο μάρτυρα, έναν τεχνικό του θεάτρου, ο οποίος παραπέμπεται και εκείνος για ψεύδη κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

kimoulis.jpg

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε πει στην κατάθεσή του ότι «εφόσον ήμουν στο θέατρο, πώς και δεν εντόπισα το περιστατικό για το οποίο τον είχε καταγγείλει η Ζέτα Δούκα», πράγμα που σημαίνει ότι συμπεριλήφθηκε και είπε ότι σαν να μην έγινε το περιστατικό.

kimouls.jpg

Αναμένεται να δούμε πότε θα οριστεί δικάσιμος, ενώ η Ζέτα Δούκα ανέφερε σε επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Super Κατερίνα ότι «θα έχουμε νέα σύντομα». Νιώθει ανακούφιση, απλά θα μιλήσει μόλις οριστεί δικάσιμος και περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΗ, καθώς την ίδια στιγμή έχει απορριφθεί η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη για αποζημίωσή του από το σωματείο.»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved