Γιάννης Νιάρρος- Χαρά Μάτα Γιαννάτου: Μαζί στο θέατρο, μαζί και στη ζωή
Showbiz

Γιάννης Νιάρρος- Χαρά Μάτα Γιαννάτου: Μαζί στο θέατρο, μαζί και στη ζωή

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Γιάννης Νιάρρος και Χαρά Μάτα Γιαννάτου είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, που συνεργάζεται τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Μαζί στη ζωή, μαζί στο θέατρο, μαζί στη μεγάλη οθόνη. Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Χαρά-Μάτα Γιαννάτου και Γιάννης Νιάρρος είναι ζευγάρι τα τελευταία 12 χρόνια και, χωρίς να παίζουν κρυφτό με τα media, έχουν καταφέρει να προστατεύσουν τη σχέση τους από τους προβολείς της δημοσιότητας.

201811231137530.6994_XARA_MATA_GIANATOY_22112018.jpg

Χαρά-Μάτα Γιαννάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, συγκατοικούν στην Κυψέλη μαζί με τη σκυλίτσα τους τη Ζουλού, και τους αρέσει να περνούν χρόνο στο σπίτι, να μαγειρεύουν μαζί και να υποδέχονται καλούς φίλους. Αυτό το διάστημα μάλιστα συνεργάζονται και στο θέατρο, στην παράσταση «ΝΥΞ, Λος ιστορίας περίεργος», που μόλις έκανε πρεμιέρα στο θέατρο «Σημείο». «Είμαστε μαζί από τη δραματική σχολή, όπου γνωριστήκαμε. Εξαρτάται από το ζευγάρι, το ποιοι είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι. Προσωπικά δεν βρίσκω δυσκολία σε αυτό», έχει δηλώσει η Χαρά-Μάτα για τη συνεργασία δύο ηθοποιών που είναι και σύντροφοι. Οι δυο τους συμπορεύονται παράλληλα και στη μεγάλη οθόνη, αφού συμπρωταγωνιστούν στην ταινία του Ελληνοαυστραλού Αντώνη Τσώνη «Brando with a glass eye», η οποία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο επίσημο πρόγραμμα μυθοπλασίας του πάντα τολμηρού Φεστιβάλ Slamdance στη Γιούτα.

niarros.jpg

Γιάννης Νιάρρος

Πρωταγωνιστής της ταινίας ο Γιάννης Νιάρρος ο οποίος υποδύεται έναν wannabe ηθοποιό, που ονειρεύεται ότι πηγαίνει στην Αμερική να γίνει ο νέος Μάρλον Μπράντο και διαχειρίζεται τα θέματα που προκύπτουν στις οικογενειακές φιλικές και ερωτικές σχέσεις του. Αν και το ζευγάρι αποφεύγει τις συνεχείς συνεργασίες η ταινία αυτή ήταν μια πρόκληση που κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να αρνηθεί. Τη Xαρά Μάτα Γιαννάτου τη γνωρίσαμε κατά τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική ταινία «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη και στη συνέχεια από τις τηλεοπτικές επιτυχίες «Κόκκινο ποτάμι» και «Σκοτεινή θάλασσα», αλλά και μέσα από την αδιάλειπτη πορεία της στο θέατρο. Κόρη του Νίκου Γιαννάτου, μπασίστα των Πυξ Λαξ, και εγγονή -από τη Γερμανίδα μητέρα της-του γνωστού ηθοποιού Χάραλντ Λάιπνιτς η Χαρά πορεύεται στον χώρο του θεάτρου βήμα-βήμα.

IMG_4166.jpg

Γιάννης Νιάρρος-Άγγελος Τριανταφύλλου-Νίκος Καραθάνος-Μάριος Σαραντίδης-Χαρά Μάτα Γιαννάτου

Ο «Νοτιάς» ήταν το κινηματογραφικό ντεμπούτο και του Γιάννη Νιάρρου. Ακολούθησαν και άλλες αξιόλογες ταινίες ενώ ο ηθοποιός τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» το 2018 για την ερμηνεία του στην παράσταση «Στέλλα, κοιμήσου» και το 2019 με βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου του Αθηνοράματος για την ερμηνεία του στην παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved