Άντζελα Δημητρίου: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της μητέρας της
7985495
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της μητέρας της

Δύσκολες ώρες περνά η Άντζελα Δημητρίου, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. 

Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή χθες, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου σε ηλικία 96 ετών.

Σύμφωνα με την μάνατζερ της Άντζελας, Δημητρίου Βάσω Καπώνη η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο νεκροταφείο Ηλιούπολης στις 11 το πρωί.

Antzela.jpg

Συγκεκριμένα είπε η Βάσω Καπώνη στην εκπομπή, Super Κατερίνα:

«Είναι πολύ δύσκολο για την Άντζελα. Είχε τεράστιο δέσιμο με τη μητέρα της. Θα το παλέψει και θα το ξεπεράσει. Είναι δυνατή. Δεν καταλάβαινε, δεν γνώριζε τίποτα για την κατάσταση… Είχε μεγαλώσει την Όλγα. Πολύ δύσκολα, πέθανε μέσα στο σπίτι. Μάλλον θα είναι στο J2US το Σάββατο, θα δούμε. Η Άντζελα δεν έχει μάθει να πτοείται, είναι στρατιώτης. Θα της κάνει και καλό».

Να σας θυμίσουμε, όταν πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4 η Άντζελα Δημητρίου είχε πει για τη μητέρα της: «Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved