Άντζελα Δημητρίου:Οι σχέσεις με την κόρη της σήμερα & ο λόγος που ο γαμπρός της δεν πήγε στην κηδεία
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου:Οι σχέσεις με την κόρη της σήμερα & ο λόγος που ο γαμπρός της δεν πήγε στην κηδεία

Δύσκολες ώρες βιώνει η Άντζελα Δημητρίου καθώς πριν από μερικές ώρες αποχαιρέτησε την μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών.

Από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε στιγμή η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, με την οποία κατάφεραν να συμφιλιωθούν μετά την τραγική απώλεια.

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη αναφέρει στην εκπομπή «Γεια Σου»: «Η Όλγα Κιουρτσάκη έμαθε για τον θάνατο της γιαγιάς της από τα sites. Τηλεφώνησε αμέσως σε οικογενειακό πρόσωπο και ρώτησε αν αληθεύουν αυτά που γράφονται. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σπίτι της Άντζελας οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών για να κάνουν τα δέοντα και να ετοιμάσουν την κηδεία. Η Όλγα τα βρήκε με την Άντζελα μέσα σε δευτερόλεπτα. Ανέβηκε στο σπίτι της και παρηγορούσε η μία την άλλη για την απώλειά τους. Συναντήθηκαν πολλές φορές μέχρι την κηδεία και ήταν ενωμένες.

8096430

Μετά την κηδεία έγινε καφές και γεύμα σε στενό φιλικό περιβάλλον. Η Άντζελα ήταν συνεχώς με την Όλγα. Όσα έγιναν τα έλυσαν αυτόματα και με αγάπη. Έρχεται μια στιγμή που όλα αυτά ξεχνιούνται».

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισανού, ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία γιατί έπρεπε να κρατήσει την κόρη του.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved