Κατερίνα Καινούργιου: Το παθιασμένο φιλί Μπάρκα-Τσαγκρίδη έφερε το unfollow στα social media
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Το παθιασμένο φιλί Μπάρκα-Τσαγκρίδη έφερε το unfollow στα social media

Το παθιασμένο φιλί της Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη επιβεβαιώνει πως είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Ο επιχειρηματίας μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον έρωτα στα μάτια της παρουσιάστριας του Mega.

Η φωτογραφία στην οποία, ο γνωστός εφοπλιστής και επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια φαίνονται να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο έχει αρχίσει να σχολιάζεται έντονα στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο Twitter.

1675194330635-325598417-katerinakainuorgiou-tsagkridis-3.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε… unfollow την Δανάη Μπάρκα από το Instagram ενώ η τελευταία συνεχίζει να την ακολουθεί.

mparka.jpg

Οι δυο γυναίκες ήταν φίλες αλλά όπως φαίνεται αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

«Τη Δανάη την είδα στο θέατρο χθες. Την είδα από μακριά. Είδα τη Δανάη σε κάποια στιγμή από μακριά, δε χαιρετηθήκαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα, και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δε μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του, «θα σε κράξω αύριο γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ με αυτό που έκανες με τη Φαίη ή τον οποιονδήποτε», το να πετάς υπονοούμενα με κούπες και τέτοια… Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα», είχε δηλώσει η Κατερίνα Καινούργιου στις τηλεοπτικές κάμερες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved