Δραγούμη: Η αποχώρηση του Κακούρη από την παράσταση, Βασιλιάς Ληρ & τα σχόλια που την ενόχλησαν
Showbiz

Δραγούμη: Η αποχώρηση του Κακούρη από την παράσταση, Βασιλιάς Ληρ & τα σχόλια που την ενόχλησαν

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση του Εθνικού, Βασιλιάς Ληρ, αλλά και τον Γιάννη Χουβαρδά.

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση του Εθνικού, Βασιλιάς Ληρ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά. Ποια ήταν η σκέψη σου όταν το άκουσες;

«Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για κάτι το οποίο δεν είδα και δεν έζησα. Θα σου έλεγα αν ήμουν στην παράσταση. Πιστεύω ότι ο Γιάννης δεν είναι δύστροπος ή κακότροπος. Είναι απαιτητικός. Δεν μένει στην επιφάνεια, και για μένα έτσι γίνεται σημαντικός ένας σκηνοθέτης. Δεν επαναπαύεται μόνο σε αυτό που του δίνεις, αλλά σου ζητά κι άλλο. Γνωρίζω και τον Λεωνίδα, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, παίζαμε πέρσι στη Μελωδία της ευτυχίας. Τώρα υποθέτω ότι μπορεί να ήταν σε μια κουρασμένη στιγμή. Μπορεί να έγινε αυτό που λέμε «δεν πήγε καλά η φάση». Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει σύγκρουση. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ότι κάτι τον ζορίζει. Δεν θεωρώ πως ο Λεωνίδας κατηγόρησε τον Γιάννη, δεν είπε κάτι. Ο Ληρ είναι ένας απαιτητικός ρόλος, και με έναν απαιτητικό σκηνοθέτη μπορεί να γίνει εξαιρετικά κουραστικό. Είναι γενναία απόφαση να πεις «δεν συνεχίζω». Με ενοχλεί που άκουσα διάφορα σχόλια στην τηλεόραση, από ανθρώπους που δεν ήταν εκεί, που δεν γνωρίζουν τους συγκεκριμένους ανθρώπους και που δεν ξέρουν πώς φτιάχνεται μια παράσταση.» είπε στο περιοδικό ΟΚ! η Ναταλία Δραγούμη.

5821e9f1-kakouris-pano.webp

Εσύ έχεις φτάσεις στα όριά σου με κάποια συνεργασία;

Όχι. Ακόμα και με τον Γιάννη, ψάρωνα και εγώ πολλές φορές όταν δυσκολευόμουν στην πρόβα. Ένιωθα όμως ότι πρέπει να δουλέψω για τον ρόλο μου. Ήμουν μικρή και άκουγα όλους τους σκηνοθέτες μου, ακόμα τους ακούω, και καλά έκανα τελικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved