Θάνος Κιούσης: Η πρόταση γάμου στη γυναίκα του ως... Ναύαρχος & ο... Ινδός που παίρνει τα παιδιά του
Showbiz

Θάνος Κιούσης: Η πρόταση γάμου στη γυναίκα του ως... Ναύαρχος & ο... Ινδός που παίρνει τα παιδιά του

Ο Θάνος Κιούσης πάντα επινοεί περσόνες για να κάνει βήματα στη ζωή του ή ακόμα και στην καθημερινότητά του και μάλιστα, στον καναπέ του Στούντιο 4 αποκάλυψε ποιες είναι οι πιο εξτρίμ μεταμφιέσεις που έχει κάνει.  

Ο γνωστός παρουσιαστής και ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον αγαπημένο περφόρμερ Τόνι Σφήνο, μίλησε για τα πρώτα του βήματα, τότε που έκανε τον ζογκλέρ.

«Αφού γνώρισα τον χορό πήγαινα όπου πήγαινε η καρδούλα μου. Μέσα από τον χορό γνώρισα μουσικούς και πέρασα στο συναυλιακό κομμάτι. Έφτιαξα μία μπάντα που μπορούσα να κάνω τα ζογκλερικά μου, παρουσίαση με μουσικούς εκεί» είπε μεταξύ άλλων ο Θάνος Κιούσης.

Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και στον... ανταγωνισμό που έχει με τον Τόνι Σφήνο, θυμίζοντας σε όλους πως εκείνος τον έχει πει... ατάλαντο!

Επανερχόμενος στην... πραγματικότητα, ο Θάνος Κιούσης αποκάλυψε το πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, τής έκανε πρόταση γάμου ντυμένος ναύαρχος, κρατώντας στα χέρια του ένα κουτί πάστες που τις πρόσφερε στη γιαγιά της.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά έχει ντυθεί και... Ινδός για να παραλάβει τα παιδιά του από το σχολικό, μεταμφίεση που έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved