Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα: «Δεν μπορώ να δω το Famagusta. Φύγαμε μέσα από σφαίρες και πυροβολισμούς»
Showbiz

Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα: «Δεν μπορώ να δω το Famagusta. Φύγαμε μέσα από σφαίρες και πυροβολισμούς»

Στούντιο 4: Η Κωνσταντίνα καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ μίλησε για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο που έχει «χαραχτεί» μέσα της

Η τραγουδίστρια περιέγραψε πώς βίωσε η ίδια και η οικογένειά της τα γεγονότα του πολέμου ενώ εξήγησε γιατί δεν μπορεί να δει καθόλου τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Famagusta.

«Το να ζει ένα παιδάκι τον πόλεμο είναι πολύ δύσκολες καταστάσεις. Τα θυμάμαι όλα κανονικά. Είναι τόσα πολλά αυτά που έχω να σας πω, δεν ξέρω αν μπορώ να σας δώσω την εικόνα. Το να έχει τον πατέρα αγνοούμενο ένα παιδί, να έχει δύο αδέλφια που τα συλλάβανε…

Είχα πάει με τον αδερφό μου στη δεύτερη εισβολή σε ένα χωριό, στον θείο μας, που ήταν κοντά στην Αμμόχωστο, που δεν υπήρχε υποτίθεται κίνδυνος και μπήκαν οι Τούρκοι. Είχαν έρθει όλοι οι συγγενείς μου από την Κύπρο. Το χωριό της μαμάς μου είναι αυτό που βλέπουμε τη σημαία πάνω στο βουνό. Μπήκαν οι Τούρκοι και φύγαμε μέσα από σφαίρες και πυροβολισμούς. Αυτά είναι πολύ χαραγμένα βαθιά μέσα μου.

konstatina.jpeg

Αυτό που θα έλεγα ότι με συγκλόνισε ήταν το πραξικόπημα. Έγινε ανακωχή και πήγαμε στο σουπερμάρκετ με τη μητέρα μου και ξαφνικά είδαμε να έχουν στήσει μπλόκο απέναντι από το σουπερμάρκετ, σταμάτησαν ένα τζιπ.

Έτρεχαν να ξεφύγουν οι άνθρωποι και τους έριχναν με τα όπλα. Πήραν έναν από αυτούς και τον κρατούσαν στο πεζοδρόμιο και ήρθε ένας με ένα πυροβόλο και τον εκτέλεσε μπροστά στα μάτια μας. Είναι πολύ σκληρές εικόνες. Αυτά τα κουβαλάς μέσα σου. Δεν μπορώ να δω το σήριαλ αυτό, το το Famagusta, νιώθω ότι θα μου ξύσει τις πληγές μου. Οπότε θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα και συνέχισε:

Κωνσταντίνα: «Θα είναι λύτρωση να βρεθεί ο μπαμπάς μου. Έχουμε δώσει DNA»

«Η Κύπρος έχει αφεθεί στην τύχη της. Μέχρι που ζούσε η μητέρα μου δεν αναφερόμασταν σε όλα αυτά. Ο αδελφός μου θέλει να αναπολεί και να λέει γεγονότα, η αδελφή μου λέει θέλει να τα σβήσει. Δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία όσων έχουν ζήσει την αιχμαλωσία. Εγώ είμαι στα χαμένα. Όταν αναφέρομαι σε αυτά δεν νιώθω και πάρα πολύ καλά, ενώ είμαι ένα ευχάριστο άτομο. Με ρίχνει όταν μιλάω για τα γεγονότα της Κύπρου αλλά πρέπει να τα αναφέρουμε για να μαθαίνουν και οι νέες γενιές τι έχει γίνει...

Το 2003 έχασα την ελπίδα για τον πατέρα μου. Θυμάμαι ότι ζούσε η μητέρα μου, έφυγε το 2007. Είχα δώσει μία συνέντευξη και είπα ότι πέρασαν τα χρόνια και ότι αν είναι να βρεθεί ο πατέρας μου τώρα, θα τον βρούμε σε κάποιον τάφο. Η μητέρα μου μού είπε: πώς παρασύρθηκες κόρη μου και το είπες αυτό; Ο πατέρας σου ζει. Ναι, το πίστευε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Στούντιο 4:

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα: Ο αγνοούμενος πατέρας της στην Κύπρο, η σχέση με την κόρη της & η προσωπική της ζωή

Κωνσταντίνα: «Κάποτε έβγαινα στην πίστα και τραγουδούσα πάνω σε ένα άλογο-Αυτό έκλεψε την παράσταση»

Κωνσταντίνα: «Αν δεν τον βρούμε σε ομαδικό τάφο, να τον κηδέψουμε με τις τιμές που του αξίζει….»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved