Κωνσταντίνα: «Έχασα πολλά χρήματα τότε. Έπαθα μεγάλο σοκ, δεν θέλω να το συζητάω»
Showbiz

Κωνσταντίνα: «Έχασα πολλά χρήματα τότε. Έπαθα μεγάλο σοκ, δεν θέλω να το συζητάω»

Έχουν περάσει 41 χρόνια, από τότε που η Κωνσταντίνα, συστήθηκε, όχι μόνο στο ελληνικό κοινό, αλλά στο ευρωπαϊκό, μέσα από το διαγωνισμό της Eurovision.

Η ίδια, μιλά για όλους και για όλα σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο ενώ μεταξύ άλλων αναφέρεται στο γεγονός ότι έχει χάσει πάρα πολλά χρήματα στην Κύπρο.

  • Έχετε ζήσει τις «χρυσές» εποχές της νύχτας καθώς δουλεύατε και έξι φορές την εβδομάδα. Καταφέρατε να κάνετε περιουσία;

Μπορώ να σου πω ότι είμαι μια χαρά, αν δεν είχε γίνει και το κούρεμα της Κύπρου το 2013, θα ήμουν ακόμη καλύτερα. Έχασα πολλά χρήματα τότε δυστυχώς. Έπαθα μεγάλο σοκ και δεν ήμουν η μόνη, αλλά ο μισός πληθυσμός της Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα: «Θα είναι λύτρωση να βρεθεί ο μπαμπάς μου. Έχουμε δώσει DNA»

konstantina_official_1679429861_3063602186319184575_197633454.jpg
  • Τα χρήματα αυτά δεν τα πήρατε ποτέ πίσω;

Τώρα στήνουν ένα ταμείο αλληλεγγύης στην Κύπρο για να μας αποζημιώσουν. Δεν ξέρω τι θα γίνει, είναι κάτι που πονάει και δεν θέλω να το συζητάω.

  • Έχετε παντρευτεί δύο φορές, θα λέγατε «ναι» σε έναν τρίτο γάμο;

Όχι, νομίζω ότι έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Δεν έχω βλέψεις για κάτι τέτοιο. Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση. Έχω δώσει και έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη, είμαι γεμάτη, είμαι ευτυχισμένη. Μεγαλώνοντας ο άνθρωπος αλλάζει. Έχω τους φίλους μου γύρω μου και μου καλύπτουν κάποιες βασικές μου ανάγκες όπως την συντροφικότητα και την παρέα. Αν έρθει κάτι καλύτερο στη ζωή μου, φυσικά και θα είναι ευπρόσδεκτο, είπε η Κωνσταντίνα στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα: «Δεν μπορώ να δω το Famagusta. Φύγαμε μέσα από σφαίρες και πυροβολισμούς»

Κωνσταντίνα: Ο αγνοούμενος πατέρας της στην Κύπρο, η σχέση με την κόρη της & η προσωπική της ζωή

Κωνσταντίνα: «Κάποτε έβγαινα στην πίστα και τραγουδούσα πάνω σε ένα άλογο-Αυτό έκλεψε την παράσταση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved