Κωνσταντίνα: «Έκανα μικροεπεμβάσεις για να καλυτερεύσω την εικόνα μου»
Showbiz

Κωνσταντίνα: «Έκανα μικροεπεμβάσεις για να καλυτερεύσω την εικόνα μου»

Η Κωνσταντίνα κατάφερε δημιουργήσει μια καριέρα γεμάτη φως, ανατροπές, επιτυχίες, διαχρονικότητα και κυρίως, το να μη τίθεται θέμα σύγκρισης, με άλλη τραγουδίστρια

Σήμερα στην πιο ήρεμη φάση της καριέρας της επέστρεψε στη μουσική σκηνή «Βαβέλ», παντρεύοντας για πρώτη φορά τα τραγούδια της Κύπρου και της Κρήτης.

  • Πώς καταφέρνετε και μένετε για πάντα νέα; Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω σας…

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την ψυχολογία μου, με τη θετική μου ενέργεια. Έχω βρει τις ισορροπίες μου, δεν έχω απωθημένα και όλα αυτά νομίζω ότι αποτυπώνονται στην εμφάνισή μου. Έχω ηρεμία στην ψυχή μου και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο.

  • Ωστόσο είστε υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων;

Έχω κάνει, δεν θα σου πω ψέματα. Παλιότερα έκανα κάποιες μικροεπεμβάσεις που πίστευα ότι θα καλυτέρευαν την εμφάνισή μου. Έφτιαξα κάτι που ίσως με ενοχλούσε. Μπορεί να ήταν τα αυτιά μου ή κάτι άλλο. Πιστεύω ότι από μια ηλικία και μετά ό, τι επέμβαση κάνεις επειδή τα κύτταρα δεν μπορούν να βοηθήσουν στην επούλωση του δέρματος, έρχεται η παραμόρφωση, οπότε θέλουν όλα μέτρο. Έκανα μικροεπεμβάσεις παλιότερα για να καλυτερεύσω την εικόνα μου, αλλά ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος της υπερβολής.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα: «Θα είναι λύτρωση να βρεθεί ο μπαμπάς μου. Έχουμε δώσει DNA»

konstantina_official_1679429861_3063602186319184575_197633454.jpg
  • Είναι αλήθεια ότι ένα διάστημα αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με τη φωνή σας;

Όλοι οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τη φωνή μας κάποια στιγμή. Γιατί για μια περίπου 20ετία δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα. Η δουλειά μας ήταν πάρα πολύ σκληρή. Προσωπικά αντιμετώπισα προβλήματα με τη φωνή μου και είχα κάνει μια επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές γιατί είχα βγάλει κάλο. Ευτυχώς ήταν πετυχημένη η επέμβαση, άκουσα τον γιατρό μου και όλα πήγαν καλά. Έκανα αφωνία και τις ειδικές ασκήσεις που μου είχε πει, όπως επίσης ξεκίνησα τότε ξανά μαθήματα φωνητικής.

Αργότερα έπαθα ξανά ένα πρόβλημα με τη φωνή μου το 2013 όταν έγινε το «κούρεμα» στις τράπεζες. Τότε που έπαθα το ισχυρό σοκ επηρεάστηκαν οι φωνητικές μου χορδές. Λόγω ψυχολογικού κοβόταν η φωνή μου και δεν μπορούσα να μιλήσω, ειδικά όταν έμπαινα σε τράπεζες. Ευτυχώς έκανα ασκήσεις με μια εξαιρετική δασκάλα και έκανα επανατοποθέτηση φωνής. Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογικό και το ξεπέρασα, είπε η Κωνσταντίνα στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα: «Δεν μπορώ να δω το Famagusta. Φύγαμε μέσα από σφαίρες και πυροβολισμούς»

Κωνσταντίνα: Ο αγνοούμενος πατέρας της στην Κύπρο, η σχέση με την κόρη της & η προσωπική της ζωή

Κωνσταντίνα: «Κάποτε έβγαινα στην πίστα και τραγουδούσα πάνω σε ένα άλογο-Αυτό έκλεψε την παράσταση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved