Ωρες αγωνίας για τον σπουδαίο αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομάτη και τη σύζυγό του
Showbiz

Ωρες αγωνίας για τον σπουδαίο αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομάτη και τη σύζυγό του

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση και για 11η μέρα νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ. Γεννημάτας».

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του που νοσηλεύονται για δέκατη μέρα στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννημάτας» μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην οικία τους τα ξημερώματα της Κυριακής, 18 Φεβρουαρίου.

Οι γιατροί επιχείρησαν την Τρίτη την αποσωλήνωσή του χωρίς επιτυχία και θα επιχειρηθεί νέα προσπάθεια τα επόμενα 24ωρα.

Διαβάστε επίσης: Μανώλης Μαυρομάτης: Κρίσιμες ώρες - Σταμάτησε η διαδικασία αφύπνισης του δημοσιογράφου

fb806a6a-mavromatis-venieri.webp

Η σταδιακή προσπάθεια αφύπνισης του γνωστού αθλητικογράφου και πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ. διακόπηκε λόγω έκτακτου ιατρικού προβλήματος.

Ως εκ τούτου οι γιατροί τον συνέδεσαν και πάλι στην μηχανική υποστήριξη και θα προχωρήσουν σε νέα απόπειρα αφύπνισης, τις επόμενες μέρες.

Την ίδια ώρα, σε βαριά κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η σύζυγός του, η οποία τις προηγούμενες μέρες μεταφέρθηκε από την Μονάδα Εγκαυμάτων του «Γ. Γεννηματάς» στην κεντρική ΜΕΘ εξαιτίας περαιτέρω επιδείνωσης. Η ίδια έχει να αντιμετωπίσει και τα εξωτερικά εγκαύματα, τα οποία είναι στο 40% του σώματός της.

mavromatis-venieri3.jpg

Η φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξεπήδησαν οι πύρινες φλόγες, το ζευγάρι κοιμόταν. Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega

Διαβάστε επίσης:

Με εγκαύματα στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομάτης, σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του μετά τη φωτιά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved