Πέθανε ο πρίγκιπας Φερνάντο στα 49 του - Bαρύ πένθος για την Ελληνίδα δημοσιογράφο σύζυγό του
Showbiz

Πέθανε ο πρίγκιπας Φερνάντο στα 49 του - Bαρύ πένθος για την Ελληνίδα δημοσιογράφο σύζυγό του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρίγκιπας Φερνάντο, 1ος ξάδελφος του βασιλιά Φελίπε και σύζυγος της Ελληνίδας δημοσιογράφου, Νάντια Χαλαμανδάρη.

Ο ανιψιός του Χουάν Κάρλος, ο πρίγκιπας του βασιλικού θρόνου Don Fernando Humberto Gómez-Acebo de Borbón, όπως ήταν ολόκληρο το όνομά του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών την Παρασκευή 01/03 σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.

Nάντια Χαλαμανδάρη: Παιχνίδια με τον μικρό της πρίγκιπα Νίκολας στη χιονισμένη Μαδρίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία του θανάτου του ήταν η χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, σε συνδυασμό με τη γρίπη και τον κορονοϊό.

Ο Φερνάντο ντε Μπορμπόν τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με αναπνευστικά προβλήματα, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.

https://www.instagram.com/reel/C3_qM5jIfcy/

Μάλιστα, τον Ιανουάριο, είχε υποβληθεί σε τραχειοτομία, με στόχο να ανακουφιστεί από τα αναπνευστικά προβλήματα από τα οποία έπασχε.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ', επισκέφτηκε τον ξάδερφό του στο νοσοκομείο χθες.

Ο Φερνάντο ντε Μπορμπόν ήταν επίσης σύζυγος της Νάντιας Χαλαμανδάρη με την οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 31 Μαΐου του 2016 στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου. Πέντε μέρες μετά, η Ελληνίδα δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Νικόλα.

prigkipas-fernanto.jpg

Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved