Showbiz

Πέθανε ο πρίγκιπας Φερνάντο στα 49 του - Bαρύ πένθος για την Ελληνίδα δημοσιογράφο σύζυγό του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρίγκιπας Φερνάντο, 1ος ξάδελφος του βασιλιά Φελίπε και σύζυγος της Ελληνίδας δημοσιογράφου, Νάντια Χαλαμανδάρη.

Ο ανιψιός του Χουάν Κάρλος, ο πρίγκιπας του βασιλικού θρόνου Don Fernando Humberto Gómez-Acebo de Borbón, όπως ήταν ολόκληρο το όνομά του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών την Παρασκευή 01/03 σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.

Nάντια Χαλαμανδάρη: Παιχνίδια με τον μικρό της πρίγκιπα Νίκολας στη χιονισμένη Μαδρίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία του θανάτου του ήταν η χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, σε συνδυασμό με τη γρίπη και τον κορονοϊό.

Ο Φερνάντο ντε Μπορμπόν τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με αναπνευστικά προβλήματα, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο, είχε υποβληθεί σε τραχειοτομία, με στόχο να ανακουφιστεί από τα αναπνευστικά προβλήματα από τα οποία έπασχε.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ', επισκέφτηκε τον ξάδερφό του στο νοσοκομείο χθες.

Ο Φερνάντο ντε Μπορμπόν ήταν επίσης σύζυγος της Νάντιας Χαλαμανδάρη με την οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 31 Μαΐου του 2016 στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου. Πέντε μέρες μετά, η Ελληνίδα δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Νικόλα.

Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved