Μίλα Στογιάκοβιτς: Η κόρη της Αλέκας Καμηλά & του Πέτζα Στογιάκοβιτς έγινε 18 χρονών & είναι κούκλα!
Showbiz

Μίλα Στογιάκοβιτς: Η κόρη της Αλέκας Καμηλά & του Πέτζα Στογιάκοβιτς έγινε 18 χρονών & είναι κούκλα!

Η κόρη της Αλέκας Καμηλά και του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Μίλα, έγινε 18 ετών!

Η Αλέκα Καμηλά και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Πέτζα Στογιάκοβιτς, αν και παντρεύτηκαν το 2006, είναι μαζί από το 2003 κι έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια, καθώς έχουν φέρει στη ζωή τρία παιδιά, τον Αντρέι, τη Μίλα και τον Μαξ που φυσικά έχουν μεγαλώσει πολύ και πλέον είναι έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους.

Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Η οικογενειακή φωτό για τα 20 χρόνια κοινής πορείας του ζευγαριού

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Αντρέι, είναι πλέον 19 χρονών και έχει ήδη αποφασίσει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στο μπάσκετ.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του ζουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και έρχονται κάθε χρόνο για διακοπές στην Ελλάδα, με τη Χαλκιδική να αποτελεί το προσωπικό καταφύγιο της οικογένειας.

undefined

Η Αλέκα Καμηλά από τότε που παντρεύτηκε κι έγινε μανούλα, έχει αφοσιωθεί στον συγκεκριμένο ρόλο και δείχνει να λατρεύει την οικογένειά της.

Πρόσφατα, η κόρη της, Μίλα, έκλεισε τα 18 της χρόνια και η Αλέκα Καμηλά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με φωτογραφίες της.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η κόρη της είναι μια κούκλα και της μοιάζει πολύ!

Φαίνεται πως η Αλέκα Καμηλά ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένειά της και τα παιδιά της στο έπακρο.

«Αισθάνομαι πολύ γεμάτη, ζω τη ζωή μου μέσα από τα μάτια των παιδιών μου, ζω μια παιδικότητα που φοβήθηκα ότι την είχα χάσει κάποια στιγμή. Δεν μ’ ενδιαφέρει τίποτα άλλο, ούτε ή λάμψη ούτε τα χρήματα, παρά μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου, να είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα, να ευχαριστιούνται την παιδική τους ηλικία. Αυτό είναι ό,τι πιο όμορφο . Όσο πιο καλά περάσουν την παιδική τους ηλικία τόσο πιο καλά θα είναι και ως ενήλικες. Το παιχνίδι, η επαφή τους με τη φύση και τα ζώα, αυτά όλα τα κάνουν να είναι άνθρωποι, να μην γκρινιάζουν για τα υλικά αγαθά που μπορεί να μην έχουν. Αυτή η παιδικότητα τους είναι ό,τι καλύτερο, και το απολαμβάνω» έχει δηλώσει η Αλέκα Καμηλά στο παρελθόν σε συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved