Ζέτα Δούκα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόρριψη της μήνυσης του Κιμούλη: «Νιώθω μία ηθική δικαίωση»
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόρριψη της μήνυσης του Κιμούλη: «Νιώθω μία ηθική δικαίωση»

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», καθώς απορρίφθηκε η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και της μήνυσης της ίδιας. 

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και τριών μελών του πειθαρχικού συμβουλίου ενώ πριν από λίγες ημέρες το δικαστήριο ζήτησε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό να καλύψει τα κενά στην άλλη αγωγή που έχει καταθέσει κατά των ηθοποιών Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά.

Δούκα – Κιμούλης: Τι έγινε όταν ήταν καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή; - Μάθε το παρασκήνιο

H Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή του Mega για αυτή την εξέλιξη επισημαίνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ενώ τόνισε ότι «υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση».

Zeta-Douka-1.jpg

«Ήταν μία απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω, αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο κόστος προσωπικό θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα. Και ψυχικό και οικονομικό και επαγγελματικό».

Αν και πέρασε δύσκολες στιγμές, η Ζέτα Δούκα δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε ούτε για μία στιγμή τονίζοντας:

«Νιώθω ικανοποίηση, γιατί πλέον το κλίμα είναι ευνοϊκότερο για να ακουστούν οι φωνές των θυμάτων κακοποίησης».

Επεσήμανε όμως πως αυτά τα τρία χρόνια που πέρασαν, υπήρξαν και φωνές στο φιλικό αλλά και επαγγελματικό της περιβάλλον που της είπαν να κάνει πίσω.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ηθοποιού, Γιώργος Γεράρης, ο οποίος εξέφρασε την ανακούφιση και την χαρά που νιώθουν για τις νέες αυτές εξελίξεις. Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved