Αυτός είναι ο δικηγόρος σύζυγος της Άννας Κουρή - Ο μεγάλος έρωτας που μετρά 31 χρόνια!
NDP Photo Agency
Showbiz

Αυτός είναι ο δικηγόρος σύζυγος της Άννας Κουρή - Ο μεγάλος έρωτας που μετρά 31 χρόνια!

Η Άννα Κουρή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή τη συνεργασία της με την Μιμή Ντενίση στην θεατρική παράσταση «Κι Από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή με τον άντρα της ζωής της, καθώς και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε στο παρελθόν.

Άννα Κουρή: Η σπάνια εμφάνιση με τον επί 31 χρόνια σύζυγό της!

Όπως είπε, ο σύζυγός της, Βύρωνας Πολυγερινός βρίσκεται στο πλευρό της τριάντα ένα ολόκληρα χρόνια.

Μπορεί το ζευγάρι να είναι μαζί τρεις δεκαετίες όμως οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες, καθώς η αγαπητή ηθοποιός πάντοτε διατηρούσε χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, θέλοντας να απασχολεί τα Μέσα μόνο με τα επαγγελματικά της.

31 χρόνια με τον σύζυγό της η Άννα Κουρή

«Δεν ξέρετε πολλά γιατί ζω μια ήσυχη ζωή με τον άντρα μου, με τον οποίο είμαι παντρεμένη είκοσι χρόνια, συν δέκα χρόνια σχέσης, χωρίς γαργαλιστικά περιστατικά που θα κινούσαν το ενδιαφέρον. Λέγεται Βύρων Πολυγερινός και είναι δικηγόρος».

201603221105460.0026_VIRONAS_POLIGERINOS_ANA_KOYRI_2132016.jpg

Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί;

Αγαπάμε τα ταξίδια. Το περασμένο καλοκαίρι πήγαμε στη Ναμίμπια και ήταν εξαιρετικά. Μας αρέσει να βγαίνουμε με φίλους για φαγητό, να βλέπουμε παραστάσεις. Μετά από τόσα χρόνια, όσο σκέφτομαι τη ζωή μου, τη σκέφτομαι μαζί του.

Σε ενοχλεί ο χρόνος που περνά;

Έχει και τα καλά του και τα κακά του. Το γεγονός ότι περνάει ο χρόνος και είσαι εν ζωή, γεμίζεις εμπειρίες και έχεις τη γνώση και την πείρα που δεν μπορείς να έχεις στα νιάτα, είναι καλό. Από την άλλη, μεγαλώνεις, αλλάζει το σώμα και το πρόσωπό σου, μειώνονται οι αντοχές σου και έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σου παρουσιαστούν προβλήματα υγείας.

Έχεις μπει στον πειρασμό μιας πλαστικής επέμβασης;

Ναι. Στην εφηβεία έκανα μια πλαστική γιατί είχα πεταχτά αυτιά, όμως τώρα που πάτησα τα 20 δεν έχω ακόμα λόγο. (Γελάει.) Θα δούμε σε τριάντα χρόνια!

Διαβάστε επίσης:

Άννα Κουρή: «Από τα 40 και μετά ο χρόνος με τρομάζει, γιατί περνάει αστραπιαία»

Άννα Κουρή: Η ζωή στο Κονγκό και η «κρυφή» προσωπική ζωή

Άννα Κουρή: «Μεγάλος μύθος ότι βγάλαμε λεφτά από τη σειρά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved