Σοφία Αλιμπέρτη: Το πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά της, το ντουέτο με τον γιο της & η ηλικία
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Το πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά της, το ντουέτο με τον γιο της & η ηλικία

Γενέθλια είχε χθες, 3 Μαρτίου, η Σοφία Αλιμπέρτη. Οι φίλοι της τής ετοίμασαν ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων και η ηθοποιός ξετρελάθηκε!

Κέφι, χορό και τραγούδι είχε το πάρτι της.


Ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τα γενέθλιά της ήταν όταν η ηθοποιός πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με τον γιο της, Good Job Nicky.

Η Σοφία Αλιμπέρτη διασκέδασε με την ψυχή της με τους αγαπημένους φίλους της και δημοσίευσε στιγμιότυπα από το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Σοφία Αλιμπέρτη: Η πρόσφατη βραδινή έξοδος και το τραγούδι που της αφιέρωσε ο Γιάννης Πάριος

1675696088778-308504700-alimperti.webp

Όσο για το πόσο χρονών είναι η Σοφία Αλιμπέρτη, η ηθοποιός γεννήθηκε 3 Μαρτίου το 1966 και έγινε 58 ετών!

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της!

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός μετά από 14 χρόνια επέστρεψε στην τηλεόραση και για αυτή της την απόφαση, είχε πει:: «Μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής αποχής είχα αρχίσει να νιώθω την επιθυμία να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια. Μας έχει επηρεάσει ακόμη, ειδικά εμένα που ήμουν στην Πάρο μόνη μου τους χειμώνες. Οπότε μου έλειψε αυτό. Η Φαίη Σκορδά “φταίει” γιατί η συνέντευξή μας ήταν η αρχή για να με «τσιγκλήσει» να επιστρέψω. Τώρα εισπράττω την αγάπη του κοινού, μετά από 14 χρόνια απουσίας. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι με θέλει ο κόσμος. Δεν το ήξερα».

Και είχε τονίσει: «Δεν σταμάτησα την τηλεόραση μέσα σε μια μέρα. Δούλευα από 12 χρονών, κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Είχε ξεφύγει τότε το πράγμα και έβγαινε ο καθένας να πει ό,τι θέλει για σένα. Έχω αλλάξει εγώ. Με κούρασε όλο αυτό, σιχτίρισα, μου χάλασε το στομάχι και είπα δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω. Δεν προσαρμόστηκα ποτέ στην Αθήνα.»!

Είχε υπογραμμίσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, γιατί εκτός από τα υπέροχα παιδιά μου, μου χάρισε και μια πατρίδα. Η Πάρος ήταν το σημείο αναφοράς μου. Ο πρώτος χρόνος εντάξει, ο δεύτερος οκ, στον τρίτο άρχισα να βαριέμαι και λέω κάτι πρέπει να κάνω. Έμπλεξα με τα μαγαζιά. Αν πω ότι θα ανοίξω ξανά μαγαζί, χαστούκισε με. Δεν θέλω να ανοίξω ποτέ ξανά δικές μου επιχειρήσεις, είναι σαν να σε αντιμετωπίζουν από την αρχή σαν κλέφτη. Όλο το σύστημα είναι εναντίον σου. Οι άνθρωποι που το κάνουν είναι ήρωες.»!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved