Κώστας Καζανάς: «Είμαστε ακόμα στις σπηλιές. Μόνο τα η σκηνικά και τα κοστούμια έχουν αλλάξει»
Showbiz

Κώστας Καζανάς: «Είμαστε ακόμα στις σπηλιές. Μόνο τα η σκηνικά και τα κοστούμια έχουν αλλάξει»

Τη φετινή σεζόν ο Κώστας Καζανάς πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Ερωτας φυγάς» στον ΑΝΤ1 όπου υποδύεται έναν άνθρωπο με ιδανικά, αξίες και αρχές. Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για το φινάλε και τον ήρωα του.

Η σειρά θα ρίξει οριστική αυλαία τη φετινή σεζόν. Ποια είναι τα συναισθήματα oas γι’ αυτή την εξέλιξη, ύστερα μάλιστα από την περιπέτεια της απότομης διακοπής της από το OPEN και τη μετακόμισή της στον ANT1;

«Καλό θα ήταν να συνεχίσει αφού έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, θεωρώ ότι ο “Ερωτας φυγάς" είχε πρόσφορο έδαφος για το άνοιγμα των ιστοριών του. Οσον αφορά τον δικό μου ήρωα, τον Μιχάλη και την αγαπημένη του Νάντια, υπάρχει όχι μόνο εξέλιξη, αλλά και έντονη δράση αφού ο φυλάκιση της εισαγγελέως δεν θα σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Κάποιες παραγωγές κόβονται και κάποιες συνεχίζουν. Από εκεί και πέρα, πάμε για άλλα. Τελειώνει μια σειρά με ευρεία αποδοχή, στο αποκορύφωμα της επιτυχίας της χωρίς να έχει ξεθωριάσει από τον χρόνο. Έχει κι αυτό τη σημασία του».

1675212669982-812286038-kazanas-1.jpg

Καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς πάντως, ο Μιχάλης δεν μετατοπίστηκε από τις αρχές και τις αξίες του.

«Εξ αρχής είχε φως. Τον έχτισα φωτεινό και θετικό, αλληλέγγυο, προοδευτικό και δημοκράτη. Πάνω από όλα όμως έναν γιατρό που έβγαλε ασπροπρόσωπο τον ιατρικό κλάδο. Είχε μία φορά την εβδομάδα ιατρείο για τους οικονομικά ασθενέστερους, δεν αρνήθηκε ποτέ τη βοήθειά του σε κανένα κι έβαζε πάνω από όλα το καθήκον του, όποιον και να είχε μπροστά του. Aς είναι παράδειγμα στους σημερινούς γιατρούς. Δεν χρειάζεται όλα να γίνουν εμπόριο, ειδικά στην υγεία».

1675212672324-580366522-kazanas-1.jpg

Η αλήθεια είναι πως η σειρά, αν και εποχής, αντανακλά στο σήμερα.

«Είμαστε ακόμα στις σπηλιές. Μόνο τα η σκηνικά και τα κοστούμια έχουν αλλάξει. Ενώ τεχνολογικά έχουμε φτάσει στο φεγγάρι κι ακόμα παραπέρα, στο ηθικό κομμάτι, το ανθρώπινο και το πνευματικό είμαστε πολύ πίσω. Κι αυτό είναι το επικίνδυνο. Η τεχνική νοημοσύνη είναι ουσιαστικά αγαθό, αλλά το θέμα είναι πώς θα χρησιμοποιηθεί. Μην τελικά, αντί να μας ευεργετήσει, μας κατακτήσει και γίνει ένα κτήνος γιατί αυτό που υπερισχύει στα ρέστα που παίρνουμε από το ταμείο είναι η ανηθικότητα. Και στη θεατρική παράσταση που κάνουμε, το "November” υπάρχει μια αμερικανική παροιμία που λέει: “Πες μου πόσα βγάζεις να σου πω ποιος είσαι". Σε λίγο εκτός από το Halloween, θα γιορτάζουμε και την 4η Ιουλίου. Το πλαίσιο που κινούμαστε δεν έχει αλλάξει πολύ από τη δεκαετία του 1950. Ευτυχώς δεν έχουμε βγει από έναν Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κι ένα εμφύλιο. Ομως από την άλλη, τώρα εχθρός είναι αόρατος»

Πηγή tv24

Κώστας Καζανάς: Μιλάει για τον Έρωτα Φυγά και δίνει spoiler για το φινάλε

Κώστας Καζανάς: «Θα συνεχίσω και τη δεύτερη σεζόν στον Έρωτα φυγά»

Κώστας Καζανάς για Έρωτα Φυγά: «Ο ρόλος του γιατρού ήταν πρόκληση, έμαθα πολλά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved