Το ιδιόχειρο σημείωμα της Μάρθας Καραγιάννη πριν τον θάνατό της - Έτσι είναι σήμερα το σπίτι της
Showbiz

Το ιδιόχειρο σημείωμα της Μάρθας Καραγιάννη πριν τον θάνατό της - Έτσι είναι σήμερα το σπίτι της

Super Κατερίνα: Η Ντόρα Ντούμα, η πιο στενή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, παραχώρησε μια συγκινητική και αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha.

Η ίδια, δεν δίστασε μάλιστα, να δείξει on camera, για πρώτη φορά, το ιδιόχειρο σημείωμα που είχε γράψει η αείμνηστη ηθοποιός, με την τελευταία της επιθυμία που ήταν φυσικά να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί.

Οι δυο τους ζούσαν στο ίδιο σπίτι καθώς τις συνέδεε μια πολύ βαθιά φιλία και ακόμα η Ντόρα Ντούμα δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό της.

Άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της, στο οποίο ζούσε με την Μάρθα Καραγιάννη, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. Όλα τα προσωπικά της αντικείμενα βρίσκονται εκεί.

Μάρθα Καραγιάννη: Όταν η ηθοποιός μας συγκλόνισε στην TV σε ρόλο άστεγης

doyma.jpg

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το σημείωμα που δημοσιεύεται για πρώτη φορά, γράφει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα, 22/8/17. Εγώ, η Μάρθα Καραγιάννη, του Χαριλάου, επιθυμώ όταν φύγω από τον κόσμο αυτό, να μην ταφώ αλλά να αποτεφρεθώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα:

«Το έχω πάρει απόφαση ότι η Μάρθα φυσιογνωμικά δεν υπάρχει μες το σπίτι αλλά υπάρχει. Όλο το σπίτι είναι Μάρθα. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Το κρεβάτι της, το κομοδίνο της, όλα είναι σα να είναι εδώ. Δεν θέλω να τη βγάλω από το σπίτι της», είπε μεταξύ άλλων η Ντόρα Δούμα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Ένας χρόνος χωρίς τη Μάρθα Καραγιάννη – Η καριέρα, η προσωπική της ζωή και η αυτοβιογραφία της

Μάρθα Καραγιάννη: Το μυστικό της που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved