Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Χώρισε το ζευγάρι; Τα unfollow αναμεσά τους
Showbiz

Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Χώρισε το ζευγάρι; Τα unfollow αναμεσά τους

Τίτλοι τέλους για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη;

Η Ζέτα η οποία έκανε δυνατό come back συμμετέχοντας στο My style rocks και πριν ένα μήνα μιλούσε με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, τώρα έχουν φουντώσει οι φήμες περί χωρισμού ή κρίσης στον γάμο τους.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι παντρεμένοι οκτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Μαρτίου, η Soula Glamorous έκανε ένα insta story γράφοντας πως το συγκεκριμένο ζευγάρι περνάει μία κρίση στο γάμο του. Το μήνυμα της ήταν ξεκάθαρο αφού ανέφερε ότι χώρισε και έκαναν μάλιστα ο ένας τον άλλον unfollow στο Instagram.

My Style Rocks: Τα κλάματα της Θεοδωροπούλου και το κιτς ρούχο που φέρνει αντιδράσεις

lady_tachtsidi77_1699896517_3235288940640723448_216506092.jpg

Και επειδή κανείς δεν ξέρει καλύτερα από το ζευγάρι, εμείς αφήνουμε ερωτηματικά για την είδηση χωρισμού μετά από 8 χρόνια γάμου.

«Κολλητή η Ζέτα χώρισε με Ταχτσίδη. Έκαναν unfllow. Αφαίρεσε και από τις πληροφορίες της ότι είναι παντρεμένη», αναγράφεται στο μήνυμα που έστειλαν στη Soula Glamorous.

Η Ζέτα στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/2/24 του My style rocks είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την γνωριμία με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τον γάμο τους:

«Μεγάλη ιστορία το πώς γνωριστήκαμε με τον άντρα μου. Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ένα ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, τον αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μας συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι. Μέχρι να έρθει το αμάξι μας δώσαμε εκεί το φιλί. Ακόμα κι όταν πέφτουμε στο κρεβάτι με νοιάζει τι φοράω. Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!»!

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη: Το My Style Rocks & η επιθυμία να αποκτήσει τέταρτο παιδί

My Style Rocks: H έντονη διαφωνία και τα δάκρυα της Ζέτας Θεοδωροπούλου-«Δεν ήθελα να μου συμβεί»

My Style Rocks: H Θεοδωροπούλου μίλησε για το love story με τον Ταχτσίδη & η Καραβάτου συγκινήθηκε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved