Αλέξανδρος Μπουρδούμης: O ρόλος στο Ναυάγιο, τα νούμερα και τα χρήματα
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: O ρόλος στο Ναυάγιο, τα νούμερα και τα χρήματα

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάνει τη δυναμική είσοδό του στο «Ναυάγιο» του Mega με έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Ο εξαιρετικός ηθοποιός θα υποδυθεί τον πολύ δυναμικό δικηγόρο, που μπαίνει στη σειρά για να αναλάβει την εκπροσώπηση των θυμάτων του «Φοίνικα». «Μου άρεσε η ιδέα να συμμετέχω στο “Ναυάγιο”, ένα σίριαλ καλοστημένο, καλογυρισμένο, με εξαιρετικούς συναδέλφους, ωραία σκηνοθεσία, ωραία φωτογραφία και έναν πολύ χαρακτηριστικό ήρωα που υποδύομαι, ο οποίος μπαίνει και βγαίνει από την ιστορία σαν... σφηνάκι», εξηγεί στο «Secret» ο ταλαντούχος ηθοποιός, συμπληρώνοντας:

abourdoumis_1700208493_3237905979706820488_984413505.jpg

«Ο Παύλος Ξενάτος είναι δικηγόρος και καλείται να υπερασπιστεί στη δίκη που θα επακολουθήσει τα θύματα και τους ανθρώπους που έχουν σωθεί από το ναυάγιο. Θα μπει μπροστά για να τους υπερασπιστεί... Θέλει κι αυτός να κερδίσει αυτή τη δίκη. Παίζει κι αυτός το κεφάλι του. Υπάρχει και το κόστος», εξηγεί. Ο ίδιος λέει ξεκάθαρα τη γνώμη του, είναι υπέρ του δικαίου, το οποίο υπερασπίζεται με πάθος, γνωρίζει όμως πως δεν γίνεται να είσαι αρεστός σε όλους. «Είμαι ένας άνθρωπος που θα πάρω θέση και αυτό είναι ένα κόστος. Πάντα υπάρχει αντίθετη άποψη, οπότε, όταν χαράζεις μια πορεία, ξέρεις ότι στην πορεία αυτή δεν θα είναι όλα ρόδινα. Από τη στιγμή κιόλας που ανεβαίνεις στη σκηνή και εκτίθεσαι, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται ποτέ να αρέσει σε όλους», παραδέχεται.

Τα νούμερα τα κοιτάζει, όπως υποστηρίζει, όμως δεν παίζουν καταλυτικό ρόλο στο να δεχτεί μια δουλειά. «Τα βλέπω αλλά πάντα με ψυχραιμία. Δεν είπα το “ναι” επειδή είναι μια σειρά που πάει καλά, αλλά γιατί είχε μεγάλο ενδιαφέρον ως υπόθεση και γιατί είναι ένα εξαιρετικό καστ. Αυτό παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη δουλειά μας».

abourdoumis_1687071030_3127700955147153421_984413505.jpg

Εργατικός, λατρεύει αυτό που κάνει και δίνει το 100% σε καθετί που αναλαμβάνει. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δουλεύει ασταμάτητα εδώ και 25 χρόνια σε θέατρο και τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία. Εχει βγάλει αρκετά χρήματα; «Ναι, έχω βγάλει χρήματα, όμως δεν έγινα πλούσιος ούτε θα γίνω ποτέ. Δεν πρόλαβα την τεράστια χρυσή εποχή. Πρόλαβα την τελευταία πενταετία πριν από την οικονομική κρίση. Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις να επιβιώνεις με αξιοπρέπεια, να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερες δουλειές και να είσαι στον χώρο», υποστηρίζει

Πηγή Secret

Το Ναυάγιο spoiler - Μπουρδούμης: Ο Παύλος Ξενάτος παίρνει μία γενναία απόφαση & θα έχει κόστος...

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει γιατί έχουν κανιβαλιστεί»

Μπουρδούμης: «Είχε έρθει ο πατέρας μου σε γυρίσματα & μου είπε: «Πω πω, τι ταλαιπωρία τραβάτε;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved