Ησαΐας Ματιάμπα: «Λύγισε» on air για τον γιο του - «Μου λέει: συγκινήθηκα, μπαμπά»
Showbiz

Ησαΐας Ματιάμπα: «Λύγισε» on air για τον γιο του - «Μου λέει: συγκινήθηκα, μπαμπά»

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Ησαΐας Ματιάμπα το απόγευμα της Τρίτης (5/3). Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του για την καθημερινότητα του με τον γιο του.

«Είμαι στα… κόκκινα με το παιδί και με τις δουλειές. Τον πηγαίνω το πρωί στο νήπιο και μετά το σχολείο είμαστε σχεδόν όλες τις ώρες μαζί, πηγαίνουμε στις δραστηριότητες. Το θέλω, γιατί ξέρω ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος, θα θυμάται ότι ο πατέρας του ήταν εκεί συνέχεια», δηλώνει ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Ησαΐας Ματιάμπα: «Πήρα 20 κιλά μέσα σε δύο χρόνια... Ήρθε η υπερκόπωση και εκεί ''τα χρειάστηκα''»

«Δεν έχω άλλη επιλογή, κοιμάμαι περίπου 3 ώρες την ημέρα. Το καλοκαίρι δεν άντεξα, έπαθα υπερκόπωση και «κλάταρα». Είχα πρήξιμο στα πόδια, αδυναμία φουλ, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Μου πήρε περίπου δύο μήνες να συνέλθω, την «άκουσα» λίγο. Ήταν καλό καμπανάκι», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Τα κάνω σχεδόν όλα μόνος μου. Ως δημιουργός ήθελα να έχω τον έλεγχο, να δείξω στον κόσμο τι έχω στο μυαλό μου και τι κουβαλάω. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να με κατευθύνουν. Από το 2008 που κάνω δικές μου παραγωγές και δεν είμαι σε κάποια δισκογραφική, είναι δύσκολο οικονομικά. Είναι πολλά τα λεφτά για να στήσεις μία παραγωγή ή ένα live», περιγράφει στη συνέχεια ο Ησαΐας Ματιάμπα.

ddw2.jpg

«Δεν συνειδητοποιώ ότι είναι 23 χρόνια τα χρόνια στον χώρο. Θέλω να κάνω τόσα πολλά πράγματα και ξέρω ότι κάποια χρονικά δεν θα τα προλάβω. Αν δεν ήμουν μπαμπάς τα τελευταία 6 χρόνια, θα είχα κάνει τα τριπλάσια πράγματα επαγγελματικά. Αλλά από τη στιγμή που συνειδητά αποφάσισα ότι θέλω να γίνω γονιός και μου αρέσει, πρέπει να αφιερώσω όλο τον χρόνο που χρειάζεται σε αυτό», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Είναι μεγάλη ευθύνη αλλά και μεγάλο σχολείο η γονεϊκότητα. Αρχικά, μαθαίνεις την υπομονή, εκπαιδεύεσαι σε αυτήν. Υπάρχουν στιγμές που θα «σπάσω» κι εγώ αλλά κατά κύριο λόγο είμαι ζαμάν-φου.

Χθες βράδυ ήμασταν στο κρεβάτι του, ήταν η ώρα για ύπνο, του έλεγα «σκέψου πόσο όμορφα πέρασες τη μέρα σου», «ότι σ’ αγαπώ πάρα πολύ και θα είμαι δίπλα σου»… και αρχίζει κάποια στιγμή να σκουπίζει τα μάτια του. Του λέω: Ηρακλή, είσαι καλά; Μου λέει: συγκινήθηκα, μπαμπά. Κρατήθηκα πάρα πολύ να μην κλάψω. Αυτός είναι ο στόχος μου: να μεγαλώσω έναν άνθρωπο με ευαισθησίες, που να είναι ευγενικός και να μοιράζει αγάπη», περιγράφει συγκινημένος ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved