Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Aγκαλιά με τον Βλάσση της-Ο πανέμορφος γιος της είναι καστανός με μπούκλες
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Aγκαλιά με τον Βλάσση της-Ο πανέμορφος γιος της είναι καστανός με μπούκλες

Τον γιο της σε μία ακόμη υπέροχη φωτογραφία θέλησε να μας δείξει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια που είναι έγκυος για δεύτερη φορά, απολαμβάνει κάθε στιγμή ως μαμά και πρόσφατα θέλησε να κάνει μία βόλτα με τον γιο της.

Σπυροπούλου: Τα δυο διαφορετικά γεύματα που ετοίμασε για τους άντρες της!

Η ίδια που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της και το δεύτερο παιδί της θέλησε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και να πάει για φαγητό στο εστιατόριο του συζύγου της.

Konstantina-Spyropoulou-Sexy-Dress-The2NightShow-Kanoni-2.jpg

Όπως θα δείτε και παρακάτω, πόζαρε με τον ενός έτους γιο της δίπλα στη θάλασσα. Ο πανέμορφος γιος της είναι καστανός με μπούκλες.

Η παρουσιάστρια το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της στο εστιατόριο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας και επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της on camera.

«Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που λέω ψέματα γενικότερα, σίγουρα είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση. Αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Με τον άντρα μου ξέρουμε το φύλο του μωρού και θα το κρατήσουμε για εμάς», αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved