Ουγγαρέζος: Τα περιττά κιλά και ο λόγος που τα έχασε: «Έστριβα το κεφάλι σαν να μην με ξέρω»
Showbiz

Ουγγαρέζος: Τα περιττά κιλά και ο λόγος που τα έχασε: «Έστριβα το κεφάλι σαν να μην με ξέρω»

Συνεχίζει τη διατροφή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star για την αλλαγή στην εικόνα του είπε πως ο λόγος που μπήκε στη διαδικασία να τα χάσει είναι επειδή δεν ένιωθε καλά με το σώμα του και ντρεπόταν.

Ουγγαρέζος: Οι φήμες για συνεργασία με τη Σκορδά & το τηλεοπτικό μέλλον: «Δεν ξέρω πού θα με δείτε»

ouggarezos.png

«Δεν τρώω και είμαι τώρα στην τρίτη φάση της δίαιτα. Δεν ξέρω τι θα κάνω, την τελευταία όμως εβδομάδα αρχίζω και τρώω. Ελπίζω να μαζευτώ γιατί είναι κρίμα να μην το φτάσω μέχρι το καλοκαίρι που για πρώτη φορά θα βγω με μαγιό και χωρίς πετσέτα.

Ντρεπόμουν μια ζωή, δεν μου αρέσει το σώμα μου. Δεν ένιωθα καλά να φοράω ρούχα που γούσταρα. Δεν μου έκαναν κιόλας, δεν μπορούσαν να έχουν το ταίριασμα που πρέπει στο σώμα μου και έτσι το απέφευγα. Φανταστείτε πως έβγαινα από το μπάνιο και δεν έβλεπα τον εαυτό μου, έστριβα το κεφάλι σαν να μην με ξέρω. Ήθελα να χάσω τα κιλά περισσότερο για μένα, για να μπορώ να φοράω τα ρούχα που γουστάρω και… όσο κρατήσει! Γιατί και γω είμαι άνθρωπος του φαγητού και δεν ξέρω πόσο θα το κρατήσω. Ελπίζω όμως αρκετά», είπε

dimitris-ouggarezos.jpg

«Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ. Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες, εκεί μπροστά στην κοιλιά. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε», έχει αποκαλύψει.

Ουγγαρέζος για Λιάγκα – Σκορδά: «Στον αέρα η Φαίη και ο Γιώργος γινόντουσαν ένα, εκτός αέρα...»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς κατάφερε να χάσει κιλά; Η μεγάλη αλλαγή & η νέα καθημερινότητα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved