Γιούλικα Σκαφιδά: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου της
5128255
Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου της

Γιούλικα Σκαφιδά έχει φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και πριν από λίγες μέρες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Γιούλικα Σκαφιδά στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της και όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το σώμα της γνωστής ηθοποιού είναι λες και δεν ήρθε ποτέ αντιμέτωπο με μία εγκυμοσύνη!

Γιούλικα Σκαφιδά: «Όταν δεν είμαι σπίτι, σκέφτομαι τι κάνει το μωρό μου τώρα και μου λείπει»

Η νέα μανούλα εθεάθη στο Press Event για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες» στην οποία πρωταγωνιστεί και ήταν εκθαμβωτική!

Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα δερμάτινο παντελόνι, ένα ριχτό ριγέ πουκάμισο σε ζωηρές αποχρώσεις κι ένα μαύρο σακάκι. Ήταν σικ, όπως πάντα άλλωστε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει σχετικά με το πώς βιώνει τη μητρότητα. Συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας γιατί είναι μόλις δύο μηνών το μωράκι, ούτε μπορώ να πω -επειδή δε θέλω να είμαι κλισέ- ότι μου έχουν δημιουργηθεί κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα. Είναι μια σχέση που περιμένω να χτιστεί σιγά σιγά. Αυτό που έχει αλλάξει, τις ελάχιστες φορές που δεν είμαι σπίτι, είναι ότι σκέφτομαι τι κάνει τώρα και μου λείπει! Σκέφτομαι τι κάνει τώρα;».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved