Γιώργος Τσούλης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του, Μαριαλένα
NDP Photo Agency
Showbiz

Γιώργος Τσούλης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του, Μαριαλένα

Ο Γιώργος Τσούλης έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του, Μαριαλένα!

Ο σεφ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, πριν από λίγες μέρες παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Μα-γυρεύοντας τις εποχές» και φυσικά η σύζυγός του βρισκόταν στο πλευρό του!

Γιώργος Τσούλης: Οι πρώτες εικόνες από την βάπτιση του γιου του - Το όνομα που πήρε ο μικρός

Το νέο βιβλίο του Γιώργου Τσούλη περιέχει γεύσεις από όλη την Ελλάδα και μας ξεναγεί σε 15 μοναδικούς τόπους της χώρας μας με σκοπό να ανακαλύψει τα γαστρονομικά της διαμάντια. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, έστω και ως στήριγμα, η σύζυγός του υπήρξε πάντα στήριγμα μιας και είναι συνοδοιπόρος του και στη ζωή.

Αν και το ζευγάρι προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η σύζυγός του δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σπουδαία στιγμή για την καριέρα του σεφ.

tsoulis.jpeg

Ο Γιώργος Τσούλης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει και τον τρόπο με τον οποίο είχε γνωρίσει τη Μαριαλένα με την οποία έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι.

Όπως αποκάλυψε, η πρώτη τους επαφή ήταν μέσω των social media.

«Στα 17-18 είχε αρχίσει η δική μου γενιά να γαλουχείται σε αυτού του είδους την προσέγγιση στις κοπέλες. Είχαμε κάτι πλατφόρμες τότε θυμάμαι, το Hi5, που έβαζες μια φωτογραφία με μαλλί χαίτη, που ήταν και της μόδας τότε, και μιλούσαμε. Απλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό για μένα. Για μένα δούλεψε το Facebook».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Όταν ξεκίνησε η ιστορία με τη γυναίκα μου, δεν με προσέγγισε εκείνη. Είχα δεχτεί ένα αίτημα φιλίας στο Facebook από μία κοπέλα. Είχα κάνει μια εμφάνιση στην τηλεόραση, δεν ήμουν καν γνωστός. Έτσι όπως κοίταζα τις φωτογραφίες, πάτησα βεβαίως accept, έκανα scroll και είδα μία άλλη κοπέλα, τη Μαριαλένα... Πίστεψέ με, δεν ξέρω αν θα ακουστεί βαρύ αυτό, όταν την είδα έκανα σκέψεις πώς θα είμαι στον γάμο μου. Σου μιλάω πάρα πολύ ειλικρινά».

Ο Γιώργος Τσούλης κατέληξε λέγοντας:

«Της έστειλα κατευθείαν μήνυμα. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη φίλη της. Όταν βρεθήκαμε, ήταν αμήχανο. Πίσω από το πληκτρολόγιο η γλώσσα πήγαινε ροδάνι κι από κοντά τραύλιζα».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την παρουσίαση του νέου βιβλίου του σεφ:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved