Πασχάλης: «Το μετάνιωσα, λέω ‘τι έκανα;’»
Showbiz

Πασχάλης: «Το μετάνιωσα, λέω ‘τι έκανα;’»

O Πασχάλης μίλησε για την καριέρα του, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του και την προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του και την προσωπική του ζωή.

«Είναι τιμή μου να συντροφεύω τους ανθρώπους, τις εποχές και τις γενεές. Έχω ζήσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, μια θαυμάστριά μου ανέβηκε στην σκηνή, μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου. Μια επικίνδυνη στιγμή ήταν όταν μου τράβηξαν κι έσπασαν το τζάμι του αυτοκίνητου μου. Με έπιασε πανικός όταν σήκωσαν το αυτοκίνητό μου στον αέρα και το κουνούσαν πάνω – κάτω» δήλωσε.

O Πασχάλης μιλάει στο gossip-tv για τη μουσική της κόρης του που επέλεξε η NASA: «Καμαρώνουμε»

pasxalis.jpg

Και τόνισε: «Δεν ήθελα να κόψω τα μαλλιά μου γιατί ήθελα να διατηρώ την εικόνα μου ίδια, η συγκίνηση είναι πιο μεγάλη για το κοινό».

Για τον Γιώργο Νταλάρα, είπε: «Τον Νταλάρα τον έβαλαν στο στόχαστρο τα ΜΜΕ αλλά τα ήθελε λίγο. Έχει λόγο, είναι συνεπής σε αυτό που κάνει. Είχε δίκιο, δεν πρέπει να ξεπουλιέται ένας καλλιτέχνης, δεν πρέπει οι καλλιτέχνες να ξεπουλιούνται και να κάνουν υποχωρήσεις που προσβάλλουν την κοινωνία. Δεν έκανα μεγάλους συμβιβασμούς, λέω ‘ως εδώ και μη παρέκει».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε: «Φέρω βαρέως που αρνήθηκα στη Μαίρη Λίντα σε μια παράσταση που δίναμε να βγει πρώτα από εμένα. Δεν ήθελα να αλλάξω τη σειρά εμφάνισής μας, το μετάνιωσα, λέω ‘τι έκανα;’.

«Με έχουν πικράνει στα social media, ο κόσμος αρέσκεται να τσιγκλάει τον άλλον, να τον κάνει να πονάει. Έχω μια δικαιολογία για τα media, κάνουν τη δουλειά τους αλλά δεν έχω δικαιολογία για τους κακούς ανθρώπους, να κοιτάξουν τα δικά τους».

Διαβάστε επίσης:

«Άφωνος» ο Πασχάλης με την έκπληξη της οικογένειάς του – «Τι έκανες»!

O ενθουσιασμός του Πασχάλη με τον Τομ Χανκς, οι selfies και η φιλία Μάστορα-Ρίτα Γουίλσον

Πασχάλης: Είμαι καλλιτέχνης συνειδητοποιημένης καριέρας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved