Δανάη Μπάρκα: Έδωσε στεγνά Βαλαβάνη - Μπόργκαν! Το άγνωστο περιστατικό στα γενέθλιά της
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Έδωσε στεγνά Βαλαβάνη - Μπόργκαν! Το άγνωστο περιστατικό στα γενέθλιά της

Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν ανήμερα των γενεθλίων του, περιέγραψε ένα άγνωστο περιστατικό με το ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια του MEGA αποκάλυψε: «Πειράζω την Ευρυδίκη και λέω τον Γρηγόρη «κολλητό». Ε τώρα θα το αποκαλύψω, αφού είδαμε και το story. Στα γενέθλιά μου τον Νοέμβρη είχαν έρθει μαζί και νομίζω ότι ήταν από τις πρώτες τους κοινές εξόδους με κόσμο».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρώτο βίντεο με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν ανήμερα των γενεθλίων του

603eba40-valavani-morgan.webp

Και πρόσθεσε: «Προφανώς και ήξεραν ότι όλο αυτό είναι προστατευμένο και όντως ποτέ δεν μαθεύτηκε ή δεν βγήκε κάτι προς τα έξω από τη στιγμή που πρόσεχαν κι εκείνοι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Οπότε με το που έρχεται η Ευρυδίκη, μου λέει: ήρθα με τον Γρηγόρη. Της λέω «μην αγχώνεσαι, περάστε υπέροχα, να είναι ο άνθρωπος άνετος». Πηγαίνω και του λέω: άκου, κολλητέ, θα περάσεις πολύ ωραία εδώ. Για να τον «λύσω» λίγο. Οπότε από τότε πηγαίνω και τη ρωτάω: Ευρυδίκη, τι κάνει ο κολλητός;».

valavani-morgan.jpg

Και όταν αναφέρθηκαν στην επαγγελματική ιδιότητα του Γρηγόρη Μόργκαν, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Για να μην του ταράξουμε όμως την ψυχική υγεία, ούτε αυτουνού ούτε της Ευρυδίκης, ας αλλάξουμε θέμα. Χρόνια πολλά να του ευχηθούμε και πάμε παρακάτω».

Διαβάστε επίσης:

Μπάρκα: Θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν τον άνθρωπο και θα φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα του;

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά τα παθιασμένα φιλιά με την Δανάη Μπάρκα

Βαλαβάνη - Μόργκαν: Τα πρώτα κοινά πλάνα - Την περίμενε κι έφυγαν μαζί από την εκπομπή του Τσουρού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved