Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά τα παθιασμένα φιλιά με την Δανάη Μπάρκα
Showbiz

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά τα παθιασμένα φιλιά με την Δανάη Μπάρκα

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, o οποίος μας απασχόλησε για την προσωπική του ζωή μετά το στιγμιότυπο που ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα σε βραδινή έξοδό τους, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram. 

Να σας θυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου η οποία είχε φιλικές σχέσεις με την παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη.

Την πρώτη του ανάρτηση λοιπόν έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε ο επιχειρηματίας δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από μία γκαλερί Τέχνης στην οποία παρευρέθηκε.

Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Δεν έχουν καμία επικοινωνία μετά το ντόρο με τα φιλιά

eb48f70e52a5437abb9b8487030e6f39.jpg

Σύμφωνα με το Πρωινό Σουσού : «Έγινε μια νέα επικοινωνία της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά το βίντεο ( με την Μπάρκα). Η Κατερίνα είναι πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό. Αυτό που παίρνω πάνω μου και λέω είναι ότι αυτή η σχέση δεν είχε βάλει την οριστική τελεία.

Είχανε χωρίσει, ο καθένας είχε βγει με άλλους ανθρώπους αλλά κάτι γινόταν κάθε φορά και ξαναβρίσκονταν. Απλά έγινε ακόμα πιο άβολο».

taverna.oikonomou_1696869912_3209899938722944992_57313821921.jpg

Ο δε Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό που ασχολήθηκαν με το θέμα είπε:

Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο παπαράτσι κάνει τη δουλειά του και το καταλαβαίνω. Για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι ο κοινός θνητός που σηκώνει το κινητό και κάνει τον παπαράτσι. Και μετά παίρνει τις εφημερίδες και τα σάιτ και διαπραγματεύεται για να πάρει 1-2 κατοστάρικα. Για μένα αυτό είναι το απαράδεκτο... Όπως τέτοιο θύμα έπεσε και η κυρία Δανάη Μπάρκα με τον σύντροφό της που φιλιόταν δημόσια. Βέβαια πρέπει να υποψιασ

μένη και η κυρία Μπάρκα, διότι είναι αναγνωρίσιμη. Θα έπρεπε να προσέχει. Θα μου πεις, δεν κρατήθηκε, δικαίωμά της και δεν το κρίνω… Αλλά ποιο είναι αυτό καλόπαιδο που σήκωσε ένα κινητό και απαθανάτισε ένα φιλί;»

Δείτε παρακάτω την πρώτη ανάρτησή του

Διαβάστε επίσης:

Οι δηλώσεις Λαζόπουλου για Καινούργιου-Μπάρκα-Τσαγκρίδη που την έκαναν έξαλλη: «Κτήμα της φαντασίας»

Χείμαρρος ο Λιάγκας μετά τα σχόλια Λαζόπουλου για Καινούργιου: Είναι ντροπή!Έτσι λειτουργούσε πάντα!

Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Θα έπρεπε να προσέχει, θα μου πεις όμως δεν κρατήθηκε»

Ο Γκουντάρας παίρνει ξεκάθαρη θέση: «Ποτέ μα ποτέ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved