Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Η απάντηση για «τα τα τα» από το «Ζάρι» - «Είναι ολοφάνερη η επιρροή»
Showbiz

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Η απάντηση για «τα τα τα» από το «Ζάρι» - «Είναι ολοφάνερη η επιρροή»

Να απαντήσει σχετικά με την ομοιότητα που υπάρχει ανάμεσα στο τραγούδι του, «Δυνατά» με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, θέλησε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο στίχος «Τα τα τα» του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι φαίνεται πως έχει αρκετές ομοιότητες με την Εύη Δρούτσα να κάνει λόγο για κλοπή από το γνωστό κομμάτι που έχει ξεχωρίσει και στο εξωτερικό.

Έξαλλος ο Νίκος Συρίγος με το «Ζάρι»: «Η Ελλάδα είναι αυτές οι καγκουριές, ο γύρος & τίποτα άλλo;»

Ο ίδιος μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον συγκεκριμένο στίχο από ρεπόρτερ της εκπομπής «Γεια σου», είπε: «Είναι ολοφάνερη η επιρροή των δημιουργών του τραγουδιού από το εύρημά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουν βγει 2-3 τραγούδια που είναι ακριβώς ίδια. Μουσικά δεν είναι αντιγραφή, είναι ένα τραγούδι τελείως διαφορετικό και είναι πρόταση να πάμε με αυτό στη Eurovision, αλλά ο στίχος είναι φανερό ότι είναι αντιγραφή».

«Καταπέλτης» η Εύη Δρούτσα για Eurovision: «Αχταρμάς το Ζάρι, η Σάττι δεν είναι η Μπιγιονσέ...»

P332.jpg

Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω συζητήσει αν θα κινηθούν νομικά, αλλά νομίζω ότι οι δημιουργοί θα τα βρούνε. Το τραγούδι δε μου ανήκει, είναι των δημιουργών. Εγώ είμαι χαρούμενος που έγινε πηγή έμπνευσης για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι».

Αποθέωσε το «Ζάρι» της Σάττι η Γερμανού: «Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν κερδίσει»

Τέλος, είπε: «Αν είχαμε πάει στη Eurovision με το δικό μου, πάλι θα το τραγουδούσε όλη η Ευρώπη. Ας το κάνει τώρα η Μαρίνα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved