Φαίη Σκορδά: Στο Κοκκινοχώρι Κιλκίς για το 40ήμερo μνημόσυνο του πατέρα της, Δημήτρη
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Στο Κοκκινοχώρι Κιλκίς για το 40ήμερo μνημόσυνο του πατέρα της, Δημήτρη

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κοκκινοχώρι Κιλκίς βρέθηκε σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά για το μνημόσυνο του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στις 29 Ιανουαρίου. 

Η όμορφη παρουσιάστρια βιώνει τον πόνο της και το πένθος της βουβά, προσπαθώντας να ισορροπεί ανάμεσα στα επαγγελματικά της και τον ρόλο της ως μητέρα για τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

H συγκίνηση της Φαίης Σκορδά - «Δεν φεύγει ποτέ ο πόνος…»

fayskorda_1709921629_3319385675391137753_257181686.jpg

Η Φαίη Σκορδά αυτό το σαββατοκύριακο βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς, καθώς δεν θα μπορούσε να λείπει από το μνημόσυνο 40 ημερών από τον θάνατο του πατέρα της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη στον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Δημήτρης Σκορδάς αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά του αλλά τίποτα δεν προμήνυε αυτήν την τραγική κατάληξη. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά και αμέσως έφυγε προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της, ο οποίος στήριζε κάθε βήμα της. Η Φαίη Σκορδά είχε δώσει και το όνομά του στον δεύτερο γιο της.

mpampas-faihs-skorda-5.jpg

H Φαίη Σκορδά στην αγκαλιά του πατέρα της σε παιδική ηλικία.

Η μητέρα της Φαίης Σκορδά, Ευαγγελία Αλεξανδρίδη, βρίσκεται μονίμως στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται όπως βέβαια και η παρουσιάστρια σε εκείνη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η Φαίη Σκορδά θα επιστρέψει εγκαίρως στην Αθήνα καθώς τρέχουν οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της με την εκπομπή της Fay's Time.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved