Γιώτα Νέγκα: «Συνειδητοποίησα πως το “φλυτζάνι” μου έχει ξεχειλίσει και θα χυθεί...»
Showbiz

Γιώτα Νέγκα: «Συνειδητοποίησα πως το “φλυτζάνι” μου έχει ξεχειλίσει και θα χυθεί...»

Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα παραχώρησε συνέντευξη η Γιώτα Νέγκα το μεσημέρι της Κυριακής 10/3.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη δεύτερη παράστασή της στο «Παλλάς» με τη Μαρία Φαραντούρη ενώ αναφέρθηκε και στις έντονες στιγμές της ζωής της. Μάλιστα μίλησε και για την περίοδο που ζήτησε βοήθεια από ψυχολόγο.

100 φορές κομμάτια: Μία συναυλία γεμάτη επιτυχίες

«Είμαι πολύ συνδεδεμένη με το τραγούδι “Αυτή η νύχτα μένει”, οι στίχοι του με αγγίζουν. Η δισκογραφία ήρθε αργότερα στην πορεία μου, ίσως γιατί δεν είχα βρεθεί στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Πριν ξεκινήσω τη δισκογραφία, σκεφτόμουν ότι αυτό το “τρένο” δε θα το δω. Σκέφτηκα να τα παρατήσω αλλά γέλασα με τον εαυτό μου», είπε η Γιώτα Νέγκα.

GIWTA-NEGKA-(2).jpg

«Στην αρχή έπιασα τον εαυτό μου να μιμείται τη Χάρις Αλεξίου. Σταμάτησα για ένα διάστημα να ερμηνεύω τραγούδια της ώστε να ανακαλύψω εμένα. Η υποκριτική είναι κάτι που με γοητεύει και είμαι ανοιχτή να ασχοληθώ πιο ενεργά», εξομολογήθηκε η Γιώτα Νέγκα.

Για την απόφασή της να απευθυνθεί σε ειδικό, λέει: «Δεν άλλαξε η προσοχή και η αγάπη στους φίλους και στα πρέπει, προσπαθώ όμως πλέον να έχει την ίδια σημασία και η “Γιώτα”. Συνειδητοποίησα πως το “φλυτζάνι” μου έχει ξεχειλίσει και θα χυθεί, απευθύνθηκα σε ειδικό γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα», εξομολογήθηκε η Γιώτα Νέγκα στην κάμερα του Mega.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved