Γιώργος Αμούτζας - Τάνια Μπρεάζου: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz; Η γνωριμία στο J2US και η έλξη
Showbiz

Γιώργος Αμούτζας - Τάνια Μπρεάζου: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz; Η γνωριμία στο J2US και η έλξη

Πρωινό Σουσου: Αποκαλύψεις για τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρέαζου έκαναν σήμερα 11/3 στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open. Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και εκτός από ζευγάρι στη σκηνή του φαντασμαγορικού σόου, φαίνεται πως είναι και ζευγάρι στη ζωή!

«Μαθαίνω ότι υπάρχει κι ένας έρωτας μέσα στο παιχνίδι, ένα ζευγάρι. Μιλάω για τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου. Είναι αυτό που λέμε "ο κόσμος το 'χει τούμπανο... Είναι πολύ ταιριαστοί», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Γιώργος Αμούτζας: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο χωρισμό Λάλου - Μαυρίδου

Ελεύθεροι κι ωραίοι

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στο πλατό της Super Κατερίνα, σήμερα, τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου, με τον ηθοποιό να δηλώνει... ελεύθερος.

«Για εμένα το J2US, αλλά και το ότι εντελώς τυχαία ενώθηκαν οι δρόμοι μας με την Τάνια, είναι μια πολύ σπουδαία ευκαιρία να κάνω μια νέα σπουδή σε ένα πολύ δύσκολο είδος που είναι το τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής ο Γιώργος Αμούτζας.

taniabreazou_official_1710015700_3320174796191589512_1415995220.jpg

Και τόνισε γελώντας: «Είμαι ελεύθερος», ενώ την ίδια απάντηση έδωσε και η Τάνια Μπρεάζου, όταν η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε ότι τα ζώδιά τους ταιριάζουν πολύ!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τάνια Μπρεάζου: Από το X Factor και το YFSF στο... J2US - Η ηλικία και ο παρτενέρ Γιώργος Αμούτζας

Τι συμβαίνει τελικά στη προσωπική ζωή του Δημήτρη Λάλου; Οι φήμες χωρισμού & η αντίδραση του Αμούτζα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved