Παπακώστα – Κουκάς: Βίοι παράλληλοι – Η κοινή πορεία και οι σπουδές στη Νέα Υόρκη
Showbiz

Παπακώστα – Κουκάς: Βίοι παράλληλοι – Η κοινή πορεία και οι σπουδές στη Νέα Υόρκη

Η Ευθαλία Παπακώστα και ο Νίκος Κουκάς, δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί με κοινή πορεία, πρωταγωνιστούν ξανά μαζί στην ταινία «Άκουσέ με», ενώ η Νέα Υόρκη θα τους θυμίζει πάντα την περίοδο των σπουδών τους.

Η βραβευμένη ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα και ο συνάδελφός της Νίκος Κουκάς τιμούν τον χώρο της υποκριτικής όχι μόνο με το ταλέντο τους αλλά και με την αξιοπρέπεια που τους χαρακτηρίζει. Σεμνοί, παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή τους που τραβά την προσοχή. Η ταινία «Άκουσέ με», όπου συμπρωταγωνιστούν, μόλις κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες και οι κριτικές για τις ερμηνείες τους είναι ήδη διθυραμβικές ενώ η Ευθαλία Παπακώστα έχει ήδη βραβευτεί στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Λος Αντζελες για την ερμηνεία της.

koukas-papakosta-(4).jpg

Μαζί σε δύο ταινίες «Χειμώνας με τη Βαλμίρα» και «Άκουσέ με», μαζί στην τηλεοπτική σειρά «Μαύρο ρόδο», μαζί και στη Νέα Υόρκη για σπουδές.
«Με την Ευθαλία γνωριζόμασταν από πριν, γιατί είχαμε συνεργαστεί στην ταινία "Άκουσέ με" της Μαρίας Ντούζα. Είμαστε όλοι πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε γιατί το πιστεύουμε», έχει δηλώσει ο Νίκος Κουκάς ενώ η Ευθαλία Παπακώστα ακόμη νοσταλγεί τη ζωή στις ΗΠΑ. «Θα ήθελα να επιστρέφω καλλιτεχνικά στη Νέα Υόρκη», έχει πει. Πρόκειται για δύο πολύ ξεχωριστούς χαρακτήρες που, παρά το νεαρό της ηλικία τους, είναι πολύ επιλεκτικοί στους ρόλους που αναλαμβάνουν. Προτιμούν χαρακτήρες με πληγές που παλεύουν με τα μεγάλα μυστήρια, που έχουν ενδιαφέροντα πνευματικά μονοπάτια.

koukas-papakosta-(3).jpg

Σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, παραμένουν φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Η Ευθαλία Παπακώστα αποκάλυψε ότι βρήκε ξανά τον έρωτα. «Μετά από αρκετό καιρό νιώθω ξανά τι σημαίνει έρωτας. Είναι ένα δυνατό συναίσθημα, που καλό είναι να μάθεις να το διαχειρίζεσαι. Προσωπικά πιστεύω πως σε όλη τη ζωή μας εκπαιδευόμαστε για να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τον έρωτα». Ο Νίκος Κουκάς έχει εξομολογηθεί ότι στην πραγματική ζωή έχει ερωτευτεί μέσα σε μια φιλία, μια εμπειρία που τον βοηθάει και στη δουλειά του: «Έχω ερωτευτεί, αλλά δεν έχω φτάσει στο σημείο να αλλάξω όλη μου τη ζωή για κάποιον άλλο».

Η Ευθαλία είναι αυτοδημιούργητη, καθώς έχασε από πολύ νωρίς τη μητέρα της και αργότερα τον πατέρα της. «Ένιωθα από μικρή ότι ο έρωτας και ο θάνατος είναι τα βασικά συστατικά της ζωής», έχει πει. Πάλεψε για να κατακτήσει τους στόχους της.

koukas-papakosta-(1).jpg

«Πριν από λίγο καιρό, πήρα το δικό μου σπίτι, που ονειρευόμουν να αποκτήσω από μικρό κορίτσι. Αυτός ήταν ένας στόχος μου και τον πέτυχα. Επίσης, ονειρεύομαι από μικρή να ταξιδέψω και να χαθώ στην επαρχία της Ιαπωνίας για έναν-δύο μήνες και πιστεύω ότι θα το κάνω». Το 2015, τη χρονιά που επέστρεψε στην Ελλάδα, πραγματοποίησε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην αθηναϊκή θεατρική σκηνή με το έργο του Αλεξάντερ Ράιτ, «Ανιμαλς», ενώ έπαιξε και στον «Σασμό».
Ο Νίκος, εκτός από τις θεατρικές σπουδές στη Νέα Υόρκη, έχει κάνει σημαντικές δουλειές και ως μοντέλο. Στα 18 του χρόνια άρχισε να σπουδάζει υποκριτική και έχει πτυχίο BFA στο θέατρο από το NYU Tisch School of the Arts, ενώ έχει εκπαιδευτεί στο Experimental Theatre Wing, στο Lee Strasberg Theatre and Film και στο Stonestreet Studios.

Πηγή Real

Μαύρο Ρόδο - Νίκος Κουκάς: «Ο Γεράσιμος θα πληρώσει για τα λάθη του»

Μαύρο Ρόδο: Παπακώστα: «Είμαστε όλοι θετικοί στο να πάει δεύτερη σεζόν η σειρά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved