Ελένη Χατζίδου: Με κολάρο στο βίντεο που δημοσίευσε μετά τον τραυματισμό της - Τα δώρα της κόρης της
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Με κολάρο στο βίντεο που δημοσίευσε μετά τον τραυματισμό της - Τα δώρα της κόρης της

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τον τραυματισμό της θέλησε να κάνει η Ελένη Χατζίδου. Η παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα την Κυριακή 10/3 το οποίο την κράτησε μακριά από την εκπομπή της Breakfast @Star το πρωί της Δευτέρας 11/3.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είμαι μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει. Είχαμε ένα ατύχημα εχθές, χτύπησε το χεράκι της οπότε να της ευχηθούμε περαστικά, σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό, θεωρώ πως αύριο θα είναι όλα καλά. Εγώ να της δώσω ένα Όσκαρ για τη γενναιότητά της μαζί και ένα γλυκό φιλί. Την περιμένουμε αύριο να γελάσει και πάλι το πλατό» είπε ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου στην έναρξη της εκπομπής.

Ατύχημα για την Χατζίδου - Εκτός Breakfast@Star σήμερα

Η Ελένη Χατζίδου εμφανίζεται στο βίντεο που ανέβασε φορώντας κολάρο στον λαιμό της, και δείχνοντας τα δώρα με τα οποία την υποδέχτηκε η κόρη της, Μελίτα-Δήμητρα, όταν επέστρεψε στο σπίτι από τον γιατρό.

xatzidou.jpg

«Μόλις γύρισα από τον γιατρό, και η Μελίτα μου είχε μια τσάντα που είχε μέσα μια αγκαλιά, ένα τραγούδι, κι αυτές τις ζωγραφιές. Πόσο τυχερή μαμά είμαι» ακούγεται να λέει στο βίντεό της η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Χατζίδου για Λιάγκα: «Είπε ότι δεν γνωρίζει τι έγινε με την Κορινθίου, αυτό εμένα μου χτύπησε κάπως»

Εκτός Breakfast @ Star o Ετεοκλής Παύλου: «Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved