Ματίκα-Ιορδανίδης: Έγιναν TikTokers & αποκαλύπτουν γωνιές του σπιτιού τους - Η ρουστίκ κουζίνα τους!
Showbiz

Ματίκα-Ιορδανίδης: Έγιναν TikTokers & αποκαλύπτουν γωνιές του σπιτιού τους - Η ρουστίκ κουζίνα τους!

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, μάλιστα, μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Και οι δύο είναι ηθοποιοί και μάλιστα πάρα πολύ δημοφιλείς και αγαπητοί στο κοινό. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα πάντα γι' αυτούς, έχουν φροντίσει να μην απασχολούν με τα προσωπικά τους παρά μόνο με τα επαγγελματικά τους, κρατώντας χαμηλούς τόνους και την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ματίκα - Ιορδανίδης: Το βίντεο από την κρεβατοκάμαρα, η γνωριμία, η άρνηση και η διαφορά ηλικίας

Τα τελευταία χρόνια, ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα, ζουν στο Χαλάνδρι, μαζί με τα παιδιά τους, και κάποιες φορές μοιράζονται μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι τους.

Οι χώροι του έχουν πάρα πολλά vintage στοιχεία, ιδίως η κουζίνα, ενώ στο σαλόνι έχουν γκρι καναπέδες αλλά και μια λευκή πολυθρόνα και αρκετά διακοσμητικά στοιχεία όπως για παράδειγμα πίνακες στους τοίχους. Την προσοχή τραβούν και οι δαντελένιες κουρτίνες στα παράθυρα.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι μας επέτρεψε να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στον κουζίνα του, μέσα από ολιγόλεπτα βιντεάκια με τα παιδιά του στο TikTok:

Πάρτε μια γεύση από το εσωτερικό του σπιτιού τους στην παρακάτω photo gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved