Eurovision 2024: Αλευράς & Καλούτα οι νέοι σχολιαστές- Ποια είναι τα σχέδιά τους για τον τελικό;
Instagram / athanasios_alevras
Showbiz

Eurovision 2024: Αλευράς & Καλούτα οι νέοι σχολιαστές- Ποια είναι τα σχέδιά τους για τον τελικό;

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Eurovision 2024. Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν στο Μάλμε της Σουδίας και να μας χαρίσουν απίστευτες στιγμές από τον μουσικό διαγωνισμό.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα είναι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στον χώρο του θεάτρου, ενώ φέτος προετοιμάζονται και για κάτι διαφορετικό!

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι: Αγνώριστη σε σειρά πριν 12 χρόνια-Σε ρόλο ηθοποιού πριν τις επιτυχίες

Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα σχολιάσουν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 από το Μάλμε της Σουδίας.

Satti

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρίας Κοζάκου ως σχολιάστριας, οι υπεύθυνοι επιθυμούσαν μία ανανέωση και αναζητούσαν νέα και φρέσκα πρόσωπα για τη θέση του σχολιαστή.

Όλα όσα ζητούσαν, τα βρήκαν στο δίδυμο Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και οι δύο συνεργάζονται με την ΕΡΤ. Ο Θανάσης Αλευράς ήταν μεταξύ των συντελεστών της σειράς «Τα νούμερα» και ο Ζερόμ Καλούτα παρουσιάζει τη ταξιδιωτική εκπομπή «Φτάσαμε». Και οι δύο έχουν συνεργαστεί με τον Φοίβο Δεληβοριά στη σειρά «Νούμερα».

https://www.instagram.com/reel/C4LmFQlotOO/

Οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονται μαζί και στη μουσικοθεατρική παράσταση «40+ βγαίνω», η οποία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 25 Μαρτίου κι έπειτα είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν στο μακρινό Μάλμε της Σουδίας με την ελληνική αποστολή και να μοιραστούν μαζί μας όλες τις λεπτομέρειες της Eurovision 2024.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved